Radial LX8

Varenr: 1057191
Radial LX8 Radial LX8
22 539,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • 8-kanals balansert line nivå signal splitter & isolator
  • Håndtak +26dB signaler uten forvrengning eller gjenstand
  • Over 100dB av vanlig modus støyavvisning
  • < Li> Eliminerer HUM og BUZZ forårsaket av bakkesløyfer

Den radiale LX8 er en åtte kanals passivt line-nivå isolator designet spesielt for å administrere balanserte signaler i profesjonelle lydsystemer . Bruksområder inkluderer å dele opp en kilde mellom to destinasjoner eller bare isolere enheter for å eliminere brummen og surret forårsaket av bakkeløkker.

Single Rack Space Design begynner med 100% passiv krets som betyr Det krever ikke noe som helst for å få det til å fungere. På innsiden er hver av de åtte kanalene utstyrt med en premium Eclipse ET-LD4-transformator som er i stand til å håndtere transienter i overkant av +26dB ved alle frekvenser helt ned til 20Hz uten hørbar forvrengning. Dette resulterer i en nøyaktig signaloverføring med minimal faseforskyvning eller gjenstand. I studio leverer Eclipse-transformatoren ekstra varme og en naturlig&Apos; vintage-klingende&Apos; komprimering som er å foretrekke av de mest kritiske lytterne. Når du brukes i større systemer, drar du fordel av betydelig lavere støy.

Inngangstilkoblinger inkluderer en serie av XLR-er foran for enkel integrasjon i live-stativ eller en bakmontert 25- PIN D-SUB. Utgangstilkoblinger inkluderer en hardwire gjennom-put, en transformator isolert utgang og en hjelpeutgang, de to sistnevnte er utstyrt med bakkeløftbrytere for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer. Alle bakpanelforbindelser blir presentert med valg av standard 25-pinners D-sub kablet til Tascam-Protools-standarden eller med skruen ned Phoenix-kontakter for enkel feltavslutning for permanente installasjoner. (Merk: Phoenix -kabelterminalkontaktene selges separat).

Alle de åtte innkommende signalene blir dirigert til den direkte utgang Flere signalveier som skal utføres uten den vanlige støyen som er assosiert. Disse funksjonene kombineres for å gjøre radial LX8 til den perfekte isolatoren for det mest krevende flerkanals lydsystem.