Radial OX8-j

Varenr: 1057186
Radial OX8-j Radial OX8-j Radial OX8-j Radial OX8-j
22 999,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
01.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Balansert 8-kanals mic-splitter i enkeltrom 19" Ramme
  • Eliminerer brum og surr forårsaket av bakkesløyfer
  • Jensen Transformers
  • Ideell for liveopptak, PA og kringkasting
< < P>

Radial OX8 er en høyytelses 8-kanals mikrofons splitter som lar deg sende et mikrofonsignal til så mange som tre konsoller samtidig. Hver kanal er konfigurert med en balansert inngang, en direkte ut som også fungerer som en returbane for 48V fantom effekt, en gjennomgående med bakkeløftbryter og en transformator isolert utgang.

< P> OX8 er spesielt godt egnet for liveopptak ved å levere en transformator isolert lydsignalsti til innspillingssystemet, samtidig som det gir direkte feeds foran huset og overvåke konsoller. Transformatorisolasjon eliminerer HUM og BUZZ Årsak av bakkeløkker for ultra stille resultater.

For maksimal fleksibilitet er flere tilkoblingsalternativer tilgjengelige. Det kan nås innganger via frontpanelet, ved hjelp av standard XLR-er, eller bakpanelet, med et valg av enten 25 pin D-subs (kablet til TASCAM-standarden) eller Euro-skrue-ned terminalkontakter (merk: selges separat). Utgangene inkluderer D-Subs og Euro-kontakter, som også er plassert på bakpanelet. Disse gjør det enkelt å koble til populære multisporopptakssystemer, samtidig som det gir enkel avslutning for permanente installasjoner.

Selv om det først og fremst er designet for MIC -signaler, er OX8 utstyrt med en -36dB PUD for å imøtekomme linjenivåkilder, noe som gjør OX8 svært tilpasningsdyktig for alle typer signalplitting. Flere tilkoblingsalternativer er tilgjengelige for å forbedre fleksibiliteten. Det kan nås innganger via frontpanelet ved hjelp av standard XLR-er, eller via bakpanelet med et valg av enten 25 pin D-subs kablet til ProTools-standarden eller skruen ned Phoenix/Euro-terminaler som ofte brukes i permanente installasjoner. P>

Fordi OX8 er 100% passiv, krever den ingen kraft for å få den til å fungere. Du kobler ganske enkelt inn og transformatorene gjør alt arbeidet. Ox8 -J kommer med Jensen Transformers - for den ultimate puristen. Hver kanal er videre fordel med RF-filtre for å sikre absolutt stille ytelse selv i de mest støyutsatte miljøene.

Radial OX8 er et profesjonelt opptaksverktøy som er like hjemme i live turnering, permanente installasjoner eller kringkasting.