Radial SGI

Varenr: 1057175
Radial SGI Radial SGI
4 399,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
17.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Balansert linjfører for gitarer og bass
  • Send signal over 100 meter (300 fot) uten tap
  • 100% diskret klasse-A med Drag Control ™ Li>
  • leverer ren lyd uten gjenstand

Radial SGI er en driver med høy ytelse som tar et ubalansert gitarsignal og lar deg kjøre det som som langt som 100 meter uten støy. I studio lar det gitaristen sitte i kontrollrommet og koble seg til en fjern gitarforsterker. På scenen kan SGI brukes til å spille gitarforsterker ved hjelp av isolasjonsskap utenfor scenen eller brukes til å administrere gitarsignaler til og fra trådløse systemer, pedalboards og forsterkere.

SGI består av to bokser: SGI-TX-senderen og SGI-RX-mottakeren. Forbindelsen mellom TX og RX er laget ved hjelp av en standard balansert XLR -mikrofonkabel. For å bruke kobler du ganske enkelt gitaren din til SGI-TX-inngangen og kobler forsterkeren din fra SGI-RX-utgangen, og du er innstilt på å gå. SGI gjør all balansering, buffering og impedansmatching for deg.

Den virkelige magien skjer inne. Designet begynner med full størrelse 100% diskrete deler med Radials prisvinnende klasse-A-bufferkretsdesign. Dette er forsterket med Drag Control ™ Load -korreksjon som lar deg gjenskape tonen og føle deg som om du kobler en gitar direkte til en rørforsterker. For å sikre støyfri ytelse er systemet transformatorisolert, eliminerer Hum og Buzz forårsaket av bakkesløyfer. Og med artister så forskjellige som Carlos Santana, Eric Clapton, Jeff Beck, Joe Perry og Metallica som alle bruker SGI, kan du være trygg på at tonen på gitaren din vil høres ut som den skal.

Radial SGI - Verdenens mest fantastiske gitarsignaldriver!