Radial Phazer

Varenr: 1057170
Radial Phazer
5 399,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Tid Juster to signaler for eksepsjonell klarhet
  • 100% analog, gjør ikke&Apos; Som digital forsinkelse
  • Lavpassfilter lar deg fokusere effekten
  • Når du har prøvd det, vil du aldri blande deg uten

The Radial Phazer ™ er et analogt fasejusteringsverktøy som lar deg bringe to lydkilder sammen slik at det grunnleggende spiller i synk. En gang i fase er resultatene imponerende: På elektrisk gitar kan du kombinere den direkte feeden til en forsterker med en rommikse for å lage fete rike toner. På et kick -trommel, kombiner&Apos; angrep&Apos; Lyd fra en batterhode mikrofon med&Apos; boom&Apos; fanget av den ytre skallmikoen. Kombiner topp- og bunnmics og på en snare trommel, kombiner et nært spot&Apos; MIC med et rommikrofon for å fange teksturer som aldri før.

Phazer er designet fra grunnen av for optimal lydkvalitet. Den bruker 100% diskret klasse-A-elektronikk i full størrelse for å levere varmen og tykkelsen som rett og slett ikke er mulig med chip-baserte enheter. Dette resulterer i glatte, naturlige lydfasekurver som er spesielt merkbare i det nedre frekvensspekteret. 0º til 180º fasejustering utføres med en enkelt knott som gjør det enkelt å sone inn på det søte stedet. For de mer eventyrlystne, får en omvendt bryter fra 180 º å få tilgang til 181º til 360º -området og lar deg skape rare til absurd&Apos; phazed&Apos; tonale teksturer. Dette forsterkes med et variabelt lavpassfilter som lar deg fokusere effekten i lavere frekvensspekter - der fasing er mest hørbar.

Bygget radial tøff for veien, den Phazer er utstyrt med en innovativ bok-end design som skaper en beskyttende sone rundt knottene og bryterne. Konstruksjonen er 14-gauge stål med en intern I-bjelke-ramme som beskytter den sensitive elektronikken i selv de tøffeste turneringsmiljøene. En full bunn uten sklispute gir elektrisk isolasjon for å eliminere elektrisk binding og mekanisk isolasjon for å redusere uhell.

Radial Phazer er et kreativt verktøy for studioet designet for å utvide tonalen din palett. Live, det leverer flott lyd raskt. Når du har prøvd en, vil du aldri blande deg uten!