Radial FIREFLY

Varenr: 1057127
Radial FIREFLY Radial FIREFLY Radial FIREFLY Radial FIREFLY
9 799,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
17.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Klasse-en frontend kjører 12AX7 Tube Stage
  • To innganger med separat forsterkning og fjernkobling
  • Dragkontrollbelastningskorrigering for optimal tone
  • Variabelt høypassfilter for å eliminere resonans

Radial Firefly er en direkte boks direkte boks designet for scene og studio. Den kombinerer Radials prisvinnende null negative tilbakemelding klasse-en frontend med varmen og karakteren til en 12ax7 tube-drivkrets og radials legendariske transformatorkoblet utgang.

Firefly har A- og B-instrumentinnganger med enkle tilgangsnivåkontroller for å akselerere instrumentendringer på scenen. Dette gjør det mulig for kunstneren å veksle mellom to forskjellige instrumenter og levere et konsistent signal til PA-systemet og AMP på scenen. Bytte kan gjøres via frontpanelet eller med den valgfrie JR2 -fjernkontrollen. Dette kobles til ildfly ved hjelp av en balansert kabel og legger til en stum funksjon for stille justeringer på scenen.

For å optimalisere ytelsen med elektrisk bass, er Firefly utstyrt med Drag Control ™ Load-korreksjon som lar deg justere The Last på en magnetisk pickup slik at den&Apos; føles; som om den er koblet til en rørforsterker. For&Apos; masy&Apos; Piezo-svinger, drag kan omgås for å øke inngangsimpedansen til 4 meg-OHM-er for å eliminere squawk og topper som plager denne typen pickups. Et fullstendig variabelt høypassfilter kan ringes inn for å eliminere lavfrekvensresonans som kan forårsake tilbakemelding på trinn eller gjørmete lyd når du tar opp.

Bakpanelet har to stablet ¼" Instrument A & B-input og en gjennomgang for AMP på scenen. Thru tilbyr et utvalg av konfigurasjon av før eller etter rør. I tillegg kan en TRS -innsats Jack gjør det mulig å dele eksterne effekter mellom begge inngangene. En bufret&Apos; alltid på&Apos; Tunerutgang kan brukes til å dele instrumentsignalet i studio, eller det kan være dedikert til en elektronisk tuner. Tunerutgangen kan brukes til stille innstilling når den valgfrie JR2 -fjernkontrollen er tilkoblet. Den balanserte XLR-utgangen er utstyrt med en bakkeløftbryter for å eliminere surr og brumme forårsaket av bakkesløyfer og en 180 ° polaritet omvendt for å temme tilbakemeldingshotler på scenen eller hjelpe fase til å justere PA-systemet med den på scenen. Firefly kan også være rack montert alene eller i par ved å bestille den valgfrie 19" Rackmount Kit.

Firefly kombinerer varmen, karakteren og følelsen av en vintage tube -enhet med den lave støyen og ytelsen til dagens mest forhånds lydteknologi.