Qsc E118SW passive subwoofer

Varenr: 1147755
Qsc E118SW passive subwoofer
13 444,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

E118sw er en høyytelses subwoofer med en enkelt 800 W, 18 tommers aluminiumsrammehøyttaler. Den er designet for å produsere knusende low-end for liveopptredener med basstromme og bass i PA eller for dansemusikk på høyt lydnivå og med høy energi. Et M20-gjenget feste for høyttalerstang er tilgjengelig for sub/satellittbruk med alle to-veis modeller i E-serien. For bærbare applikasjoner inkluderer den festepunkter for fire valgfrie hjul. Subwooferens 4-ohm impedans betyr at en enkelt woofer kan drives optimalt av en rimeligere forsterker.

E -serien høyttalere vil fungere veldig bra med enhver profesjonell effektforsterker av høy kvalitet - men ved å dra nytte av det komplette E Series Entertainment System, er mer ytelse og alternativer tilgjengelige. Dagens drevne høyttalere er avhengige av finjustert digital signalbehandling (DSP) for å oppnå et høyere ytelsesnivå. Når den brukes med QSC GXD- eller PLD -forsterkere eller med en QSC TouchMix digital mikser, kan høyttalere i E -serien også dra nytte av avansert DSP. QSC har utviklet E Series DSP -innstillinger for alle tre plattformene. Disse innstillingene støtter en rekke applikasjoner, inkludert lyd for livemusikk (med og uten subwoofere), scenemonitorering, dansemusikk og karaoke.

  • Høy ytelse, profesjonell lyd med 800 W kontinuerlig effekt
  • E Series Entertainment System - Avansert digital signalbehandling og alternativer ved bruk av QSC GXD, PLD -forsterkere eller TouchMix digitale miksere.
  • E Series Entertainment System DSP Tunings er nå tilgjengelig for PLD, CXD og GXD prosessorforsterkere.
  • Robust maling i turnékvalitet
  • Skumforet perforert stålgrill
  • E18SW inkluderer høyttalerstang