QSC E112 passiv høyttaler

Varenr: 1128604
QSC E112 passiv høyttaler QSC E112 passiv høyttaler QSC E112 passiv høyttaler
8 899,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

E-serien er en serie passive høyttalere som tilbyr robust konstruksjon, pålitelig pålitelighet og generell lydytelse over all forventning. Beregnet for lydforsterkning i underholdningsapplikasjoner, inkludert liveopptredener, DJ- og dansemusikk, karaoke og eventproduksjon, vil E-seriens høyttalere levere enestående resultater. Bygger på QSCs velprøvde "Systems"-metodikk, er E-seriens høyttaleres ytelse ytterligere forbedret når de pares med QSCs GXD- eller PLD-forsterkere eller med en QSC TouchMix digital mikser, og drar nytte av innebygd DSP og fabrikkinnstilte forhåndsinnstillinger. Disse forhåndsinnstillingene støtter en rekke applikasjoner, inkludert live lydforsterkning (med og uten subwoofere), sceneovervåking, dansemusikk og karaoke.

E-serien består av seks modeller konstruert av robust kryssfiner og belagt med svart, teksturert maling. Kraftige gitter foret med skum gir beskyttelse for basshøyttalere og et elegant utseende. E110-, E112- og E115-modellene er utstyrt med en 35 mm-kontakt med dobbel vinkel i metall som gjør at høyttaleren kan monteres vertikalt på en stang eller vinkles ned med 10° for å forbedre publikumsdekningen og redusere refleksjoner i bakveggen. Flere monteringsalternativer ved bruk av E Series Yoke eller M8 / M10 øyebolter støttes. Inngangstilkoblinger inkluderer doble NL4 samt skrueterminaler. I tillegg har alle modellene ergonomiske aluminiumshåndtak for å lette portabiliteten.

E112 er en trapesformet, toveis høyttaler som bruker en 12-tommers basshøyttaler i formstøpt aluminium med en 3-tommers talespole. Det 15 mm, 11-lags kabinettet gir nok volum til å levere solid lavfrekvent forlengelse ned til 65 Hz, noe som gjør det til et utmerket valg for applikasjoner der plass eller budsjett hindrer bruk av en subwoofer. DMT-dekningsvinkelen på 85° er ideell for de fleste bruksområder med middels og middels lang kast.

E-seriens høyttalere vil yte veldig bra med enhver profesjonell kvalitetsforsterker av høy kvalitet – men ved å dra nytte av det komplette underholdningssystemet i E-serien, er mer ytelse og alternativer tilgjengelig. Dagens drevne høyttalere er avhengige av finjustert digital signalbehandling (DSP) for å oppnå et høyere ytelsesnivå. Når de brukes med QSC GXD- eller PLD-forsterkere eller med en QSC TouchMix digital mikser, kan høyttalere i E-serien også dra nytte av avansert DSP. QSC har utviklet E Series DSP-innstillinger for alle tre plattformene. Disse innstillingene støtter en rekke applikasjoner, inkludert live lydforsterkning (med og uten subwoofere), sceneovervåking, dansemusikk og karaoke.

Funksjoner

  • Høy ytelse, profesjonell lydkvalitet med 400 W kontinuerlig effekt
  • E Series Entertainment System – Avanserte digital signalbehandlingsinnstillinger og alternativer ved bruk av QSC GXD, PLD-forsterkere eller TouchMix digitale miksere.
  • E Series Entertainment System DSP Tunings er nå tilgjengelig for PLD-, CXD- og GXD forsterkere.
  • Robust strukturmaling i turkvalitet
  • Skumforet perforert stålgrill
  • Egnet for hoved PA og scenemonitor
  • Tilgjengelig U-Style Yoke og M10 riggesett for permanent installasjon
  • Stikkontakt med dobbel vinkel