Pioneer HDJ-X10 Hodetelefon, Sølv

Flaggskip over-øre DJ hodetelefon

Varenr: 1100183
Pioneer HDJ-X10 Hodetelefon, Sølv Flaggskip over-øre DJ hodetelefon Pioneer HDJ-X10 Hodetelefon, Sølv Flaggskip over-øre DJ hodetelefon Pioneer HDJ-X10 Hodetelefon, Sølv Flaggskip over-øre DJ hodetelefon
3 800,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hold deg oppdatert på spillet ditt med flaggskipet HDJ-X10-hodetelefoner. Foredlet med innspill fra profesjonelle DJ -er for å tjene deg på festivaler, klubber og overalt i mellom, vil de endre måten du opplever musikk på. De produserer høyoppløselig lyd fra 5 Hz til 40 kHz takket være en ny 50mm driver, de er ideelle for DJ-overvåking, og leverer klar venstre og høyre kanalseparasjon samt større separasjon av rike bassoner og sprø midt til høye frekvenser.

Designet for å være fleksibel og bærbar i lange perioder, lar deres svingbare mekanisme deg bruke dem komfortabelt, uansett hvilken måte du foretrekker. Polyuretan skinn øreputer og pannepute er motstandsdyktige mot forverring takket være bruken av nanobelegg, slik at du enkelt kan tørke av svette og skitt. Ikke bekymre deg for ujevnheter og banker under transport - disse DJ -hodetelefonene kan håndtere alvorlige forhold og tung bruk. De har til og med ryddet US Military Standard Shock Test* for å sikre at de tåler hva turen kaster på deg.

Gå aldri glipp av en takt når du lytter i skarp lyd med høy oppløsning. Med overlegen venstre og høyre kanalseparasjon og et bassreflekskammer, er de ideelle for profesjonell overvåking.

Selv på veien vil hodetelefonene dine håndtere alvorlige forhold og tung bruk. Holdbart metall brukes i de bevegelige delene, noe som muliggjør en sterk konstruksjon som ryddet til og med den amerikanske militære standardsjokkprøven*.

Polyuretan skinn øreputer og pannepute på HDJ-X10-hodetelefonene er motstandsdyktige mot forverring takket være bruken av nanobelegg, en verden først for DJ-hodetelefoner, slik at du enkelt kan tørke av svette og skitt. ??

Disse hodetelefonene er behagelige å bruke uansett hvordan du bruker dem. Husdesignet reduserer trykket på hodet, mens den utvendige tekstur forbedrer grepet. For å hjelpe deg med å finne den perfekte passformen, har de også et fleksibelt, holdbart pannebånd og en fleksibel svivel.

Alle HDJ-X-hodetelefonene har et raffinert utseende og holdbar konstruksjon. Velg mellom svart- eller sølvversjoner for å fullføre ønsket utseende.

Hovedfunksjoner

Type: lukket, dynamisk

Driverenheter: 50 mm kuppeltype

kabel:

  • 1,2 M kveilet kabel (3 m forlenget lengde)
  • 1,6 m rett kabel

Hva er i boksen:

  • HDJ-X10
  • 1,2 m kveilet kabel (utvidet lengde 3 m)
  • 1,6 m rett kabel
  • 6,3 mm stereopluggadapter (gjenget type)
  • Bæresak

Spesifikasjoner

vekt (uten kabel): 328 g

Maksimal inngangseffekt: 3500 MW

Output Sound Leve: L106 dB

Frekvensområde: 5 - 40000 Hz

Impedans: 32 o

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Lukket
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Ja
Impedanse hodetelefon 32 Ohm