Origin Effects RD Compact Hot Rod

Varenr: 1145114
Origin Effects RD Compact Hot Rod Origin Effects RD Compact Hot Rod Origin Effects RD Compact Hot Rod
3 794,-Kampanjepris
4 464,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Rd Compact Hot Rod er den siste i RevivaldRrive-avstamningen, og den pakker enorme, hot-rodded AMP-toner i en kompakt kabinett. Når vi henter inspirasjon fra de legendariske AMP -teknikkene på 70- og 80 -tallet, har vi tatt vår RevivalDrive kompakte pedal og presset den til det gjenskaper hele signalveien til en klassisk, modifisert ventilforsterker ved bruk av allanalogtransistorkretser, helt ned til push-pull-utgangstrinnet og spesialdesignede strømforsyning som introduserer akkurat den rette mengden “SAG”. Denne super-realistiske pedalen gjentar ikke bare lydene, men også dynamikken og følelsen av ettertraktede varme-roddede forsterkere. RD Compact Hot Rod Page 2 of 3

Nøkkelfunksjoner:

  • Uforbrenningsventil AMP-stil signalbane gjenskapt i All-Analogue Electronics
  • Klasse- Et forforsterkerstadium med realistisk, "het-rodded" AMP-forsterknings-iscenesatt
  • Full kontroll av tone, dynamisk respons og forvrengningsegenskaper
  • bred forsterkningsområde, fra ren til full metning
  • Kraftige post-drive EQ skres som pedalens stemmer for å passe til enhver forsterker
  • Premium-komponenter gjennom
  • Designet og innebygd England

Kontroller:

Gevinst: som volumknappen på en ikke-master volumforsterker-øke forsterkningen vil gradvis øke overdrive i den emulerte forsterkerkretsen.

utgang: ganske enkelt en Utgangsnivåkontroll - Dette vil ikke påvirke tonen eller overdriften av pedalen.

Mer/pres: Endrer negativ tilbakemelding i den emulerte AMP -kretsen, noe som ikke bare påvirker tilstedeværelsen og lysstyrken, men også overgangen til overdrive.

Høyre: Justerer diskanten og midtene i den emulerte AMP -kretsen. Dette vil påvirke tonen og karakteren til overdrive. Helt mot klokken emulerer denne kontrollen lyden av en Marshall med tonekontrollene som er satt flatt. Sveip til 12 klokka gir deg en kranet, varmt roddt plexi, gjennom til en sveivt tone i Fender-stil med høye knotten helt med klokken.

Lav: justerer bassen i den emulerte AMP-kretsen. Dette vil påvirke tonen og karakteren til overdrive. Høye innstillinger vil resultere i en tykk, raspy overdrive tone med en mer årgangskarakter. Lave innstillinger vil være stramme og definert, som en klassisk het-rodded plexi.

Blanding: Å vri kontroll mot klokken fra maksimum vil begynne å introdusere noe av ditt rene gitarsignal. Ettersom høyt overdrevne lyder ikke smelter så godt sammen med rene toner, reduserer blandingskontrollen også forsterkningen i pedalen når det rene signalet er blandet inn.

post-drive EQ: Dette innovative utgangsfilteret skreddersyr lyden av RD Compact Hot Rod som passer til enhver forsterker. Velg mellom tre filterinnstillinger, og finjuster for å nøyaktig samsvare med riggen din med justeringskontrollen.

Tilkoblinger: RD Compact Hot Rod har en høy impedansinngang, og utgangsnivået vil passe til typiske AMP -innganger, strømforsterker AMP innganger og linjeinnganger. Strøm ved bruk av en 9VDC 2,1 mm midt-negativ adapter som leverer minst 100mA. Spenningsskinner økes internt for høyt takhøyde.