Orange DIVO OV4 Auto-Biaz System for 4

Valv Amps.

Varenr: 1050656
Orange DIVO OV4 Auto-Biaz System for 4 Valv Amps. Orange DIVO OV4 Auto-Biaz System for 4 Valv Amps. Orange DIVO OV4 Auto-Biaz System for 4 Valv Amps. Orange DIVO OV4 Auto-Biaz System for 4 Valv Amps.
4 090,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Betaler aldri mer en teknologi for å rebias forsterkningsventilene dine. Divo ov4  med tubesync -teknologi gjør det mulig.

Divo (Dee VO) OV4 justerer automatisk skjevheten til strømventilene dine for å sikre at deres fulle potensiale blir realisert. Det overvåker forsterkerens ytelse og isolerer feil ventiler under feil, og kjører ved halv strøm til ventilene kan endres. Eksperimenter med forskjellige ventiler [rør] i hver stikkontakt uten å endre forsterkeren. Divo øker til og med levetiden til strømventilene dine! Ikke gå død på scenen igjen ... Divo gjør det mulig.

Innebygd i en aluminiumsveske om størrelsen på en liten pocketbok, har OV4 -modulen både en brakett og sterk industriell borrelås. <<< /p>

Når den er satt, mikrojusterer OV4 kontinuerlig skjevhetsstrømmen for hver enkelt ventil, og holder forsterkeren i gang med topp effektivitet. Det betyr også at du kan kjøre hvilken som helst kombinasjon av standard oktal effektventil du liker, selv om par, for eksempel 6L6s og EL34s er mer nyttige.

uten lyd til stede, kan OV4 automatisk slippe skjevhetens strøm til En lavere innstilling for å redusere slitasje, og umiddelbart går tilbake til det høyere nivået når lyd blir oppdaget.

I tilfelle en ventilfeil, slår en algoritme av det berørte paret automatisk og husker hvilke ventiler som er feil , Viser dem på advarselsledninger, så vel som i programvaren, samtidig som du holder en oversikt over hvor mange timer bruk av forsterkeren har hatt, både med og uten lyd.

Jack Socket kobles til en standard fotswitch La deg bytte forsterkeren fra full effekt (alle fire ventiler på) til halv effekt, dessuten husker funksjonen 'del slitasje' hvilke parventiler som ble slått av forrige gang og veksler dem, og holder slitasje så selv som mulig, selv om hvis hvis hvis det Du bruker to forskjellige par ventiler, for eksempel 6L6s og EL34s, du kan bruke Thi S som et tonealternativ, å bytte fra det ene par til det andre.

Divo selvtilpasningssett er passende for de fleste klasse A/B faste skjevhetsforsterkere utstyrt med oktale utgangsventiler (med anodespenninger på 500V eller mindre ) Dette er ikke kompatibelt  med ultra-lineære doble reverb-forsterkere. Kontakt imidlertid  info@omec.com  for mer informasjon om divos kompatibilitet med forsterkeren din, før du kjøper gjennom  din oransje forhandler. Sluttbrukergrensesnittet er også inkludert gratis med ethvert Divo OV4 -kjøp for å aktivere tilpassede konfigurasjoner for forsterkeren din.