Nordstrand Dual Coil 5,Soapbar Humbuck

Series Wiring - 5 Strings, Set

Varenr: 1161359
Nordstrand Dual Coil 5,Soapbar Humbuck Series Wiring - 5 Strings, Set
7 759,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Dette er en moderne design med dobbel spole humbucking. Pickups som disse finnes vanligvis på veldig høye endelige basser. De bruker Alnico V-magneter og den tradisjonelle bi-pol-utformingen med to stolper per streng. Det er nesten som to jazz Bass® -stil pickuper i ett omslag. Disse pickupene er tilgjengelige i to forskjellige versjoner. Det ene settet er designet for å være koblet parallelt, og det andre i serie. Årsaken til at vi gjør dette er at en pickup som er laget for å høres godt kablet parallelt, vanligvis vil være for varmt og mørkt klingende hvis ledninger i serie. Så vi legger mindre tråd på en serie dobbel spole enn en parallell dobbel spole. Generelt vil en pickup kablet i serie ha en fyldigere og fetere mellomtone med en dempet høy ende enn en pickup kablet parallelt, som vanligvis vil ha flere høyder og en dypere lav ende med en renere mellomtone. Serie pickuper har også mer produksjon enn parallelle pickuper. Parallelle pickuper er generelt et bedre valg for en splittbar installasjon, da det ikke vil være gevinsttapet forbundet med serie pickups. Disse pickupene er bare tilgjengelige i svarte plastdeksler med utsatte polstykker. Disse pickupene vil passe som erstatning for Bartolini ™ P2 (5 streng) og BC (4 streng) pickups.


  • Soapbar Bass Pickup Set
  • 5-String
  • Dual Coil
  • Serien ledninger
  • Alnico V -magneter
  • Dimensjoner (W X L) 32,36 mm/1 2/8 ”x 108,46 mm/4 2/8” Merk: Retur- og refusjonspolicyen gjelder ikke til henting, hvis kablene deres er blitt kuttet eller loddet, eller andre skader som påvirker varens tilstand er til stede.