Nino Percussion NINOSET100 Fruit shaker

set

Varenr: 1127167
Nino Percussion NINOSET100 Fruit shaker set Nino Percussion NINOSET100 Fruit shaker set
334,-
-+
2 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
31.05.2022
NINO Fruit Shaker Assortement, 4 Stk. - NINOSET100.

NINO Fruktshakers er produsert i slitesterk plast og ser veldig ekte ut. Og de 4 ulike fruktene gir en variasjon av ulike lydkarakterer.

  • Materiale: Shakers av plast.
  • Inneholder: 1 x Banan, 1 x Eple, 1 x Appelsin, 1 x Citron.
  • Anbefalt fra 3 år.

    NINO® Percussion:
    Å få lære seg å spille et instrument og skape musikk i sin tidlige barndom gir næring til mange ting. Som f.eks oppfatning, motorikk og evnen til å lære og beholde informasjon. Å skape musikk bygger også opp selvtillit og sosiale evner. Dette er evner som gir fordeler lenge etter barndommen. NINO® Percussion tilbyr et enestående utvalg av musikkinstrumenter designet spesielt for barn. Instrumenter som mer enn gjerne møter dagens krav i den tidlige musikkutdannelsen i barnehagen og på grunnskolen. Det er viktig å poengtere at NINO® Percussion ikke er leker. Dette er ordentlige musikkinstrumenter, designet med tanke på sikkerhet, holdbarhet, tiltrekkelse og funksjon. Og viktigst av alt er at de høres riktige ut og er musikalske. Faktum er at den eneste forskjellen mellom NINO® Percussion og tilsvarende instrumenter for voksne, er form og farge.
    Disse tiltalende og behagelige kreasjonene har alle blitt designet i Tyskland. Uansett om du utøver musikk alene eller i en gruppe så er funksjonaliteten og lydkvaliteten på NINO® Percussion instrumentene så god at de er et opplagt valg for barn og ungdomer, samt for deres lærere.