Neumann TLM 67 Large diaphragm

microphone with 3 switchable

Varenr: 1038684
Neumann TLM 67 Large diaphragm microphone with 3 switchable Neumann TLM 67 Large diaphragm microphone with 3 switchable Neumann TLM 67 Large diaphragm microphone with 3 switchable Neumann TLM 67 Large diaphragm microphone with 3 switchable Neumann TLM 67 Large diaphragm microphone with 3 switchable
24 552,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

I verden av studiomikrofoner, tallene “47",“ 67" og “87" har assosiasjoner som inspirerer entusiasme blant fagpersoner på området. Det er selvfølgelig ikke tilfeldig at navnet på den nye TLM 67* inneholder tallet “67 & quot ;. På mange måter er TLM 67 basert på “Workhorse" av 1960 -tallet, den legendariske U 67. I likhet med U 67, inneholder TLM 67 K 67 -kapselen. I tillegg reproduserer den spesielle nye kretsdesignen lydegenskapene til den klassiske U 67, uten bruk av rør. Tilsvarende Neumann Circuit -teknologi har allerede vist seg å være veldig vellykket i TLM 49.
TLM 67 er ekstremt allsidig. Dens tre byttbare retningsegenskaper (omnidireksjon, kardioid og figur-8), valgbare 10 dB forhåndsavgift og høypassfilter tillater detaljerte justeringer som skal gjøres, avhengig av den spesifikke innspillingssituasjonen.
Utforming
TLM 67 er en stor-diaphragm kondensatormikrofon i den klassiske Neumann-stilen, med en unik dobbeltfarge design. Den stilige perlegrå av mikrofonlegemet kombinert med det klassiske Neumann-nikkel gir mikrofonen et snev av særegen individualitet.
Den legendariske, ofte imiterte utformingen av Neumann U 67 var den første som ble utviklet av Neumann-ansatte i samarbeid med Den berømte tyske designeren, Wilhelm Braun-Feldweg. Utformingen av TLM 67 representerer en moderne utvikling av U 67, og overfører sin positive innvirkning til den nåværende ERA. Den forbedrede utvendige utformingen kobler således tidligere og fremtidige mikrofondesigntrender.
I anledning 80-årsjubileum hedrer Neumann-selskapet grunnleggeren, Georg Neumann, med et tredimensjonalt metallemblem foran på TLM 67. Den særegne Neumann -attraksjonen formidles i alle detaljer i mikrofonen.
Bruksområder
På grunn av sine omfattende kontrollfunksjoner er TLM 67 egnet for et bredt spekter av applikasjoner. I tillegg til sin primære rolle som vokal mikrofon for alle typer musikk og muntlig stemme, kan TLM 67 i orkesteropptak brukes som en hovedmikrofon og som en spotmikrofon for individuelle instrumenter.
Akustiske trekk
The the the the the Mikrofon blir adressert fra siden som Neumann -logoen ligger på.
Et stort trådnettgitter omslutter den elastisk monterte dobbeltmembrankapselen. Retningskarakteristikkene Omnidireksjonelle, kardioide eller figur-8 kan velges via en bryter under gitteret. Den valgte innstillingen er indikert med et symbol vist i et vindu over bryteren.
Elektriske funksjoner
Bokstavene “TLM" Stå for “Transformatorless Microphone". I TLM 67 brukes en elektronisk krets i stedet for en konvensjonell utgangstransformator. Som en transformator sikrer kretsen god avvisning av vanlig modus, og undertrykker effektivt interferenssignaler som påvirker den balanserte modulasjonslinjen. Mikrofonen kan fungere ved lydtrykknivåer på opptil 105 dB uten forvrengning, og har et dynamisk område på 94 dB (A-vektet), uten bruk av forhåndsutgangsbryteren.
Filter og forhåndsavstand
Forutsetningsbryteren på baksiden av mikrofonen kan brukes til å redusere overføringsnivåene med ca. 10 dB. Det skal bare brukes når det er fare for overbelastning etter enheter på grunn av veldig høye lydtrykknivåer. Bruk av bryteren øker ikke det dynamiske området til mikrofonen, men skifter den heller med 10 dB, til høyere lydtrykknivå. Den andre bryteren på baksiden av mikrofonen kan brukes til å endre avskjæringsfrekvensen til det innebygde høypassfilteret, for å undertrykke effekten av påvirkningslyd og vindstøy, eller for å kompensere for nærhetseffekten.
Operativ pålitelighet
Elastisk montering av kapselen leverer beskyttelse mot overføring av strukturbåren støy. Om nødvendig er EA 87 elastisk suspensjon og WS 87 frontrute tilgjengelig som tilbehør, for ytterligere undertrykkelse av strukturbåren og vindstøy. PS 15 eller PS 20 A Popscreen kan brukes hvis mikrofonen skal adresseres på nært hold.