Neumann TLM 103 mt stormembran

kardioidemikrofon (svart finish)

Varenr: 1038616
Neumann TLM 103 mt stormembran kardioidemikrofon (svart finish)
12 993,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den ekstremt stille selvstøyen til TLM 103 anses som en milepæl til i dag. I tekniske termer: et støynivå på bare 7 dB (a). Med andre ord: TLM 103 er så lav støy at selv de svakeste nyansene blir hørbare. Dermed er det perfekt egnet for vokal- og lyddramaproduksjoner i høy definisjon, samt for å kreve prøverproduksjon og instrumentalopptak.

 

En gang den lille broren - Nå en moderne klassisk

Vi utstyrte TLM 103 med et veldig bredt tilstedeværelsesøkning i området 6 til 15 kilohertz som hjelper stemmen til å skjære gjennom blandingen. TLM 103 tilbyr alt som krever brukere kan ønske seg: nyansert vokal med presis reproduksjon av sibilanter og utmerket taleforståelighet. Lydkarakteren til TLM 103 kan ikke benekte sin opprinnelse: dens forbilde i utviklingsprosessen var vår U 87, som blir sett på referansemikrofonen i studioer over hele kloden. Etter nesten to tiår har TLM 103 blitt en moderne klassiker som setter nye standarder med sin karakteristiske tilstedeværelse og dens ekstremt lave selvstøy.

 

tlm : Klar lyd, kraftig bass

Vår TLM -serie fungerer med et transformatorløst utgangstrinn. Dette betyr: en ren og direkte lyd, veldig “nær" til den akustiske kilden, og en kraftig bassoverføring helt ned til de laveste frekvensene. Det transformatorløse utgangstrinnet gjør også mikrofonresistent mot elektromagnetiske felt og minimerer overføringstap.

 

funksjoner

  • Lyddesign inspirert av den legendariske U 87
  • Bred tilstedeværelsesøkning, perfekt for krevende vokale og instrumentelle opptak
  • Ekstremt lav selvstøy, fanger selv de svakeste nyanser
  • < < /ul>