Neumann USM 69 i

Large diaphragm stereo microphone

Varenr: 1038559
Neumann USM 69 i Large diaphragm stereo microphone Neumann USM 69 i Large diaphragm stereo microphone Neumann USM 69 i Large diaphragm stereo microphone Neumann USM 69 i Large diaphragm stereo microphone Neumann USM 69 i Large diaphragm stereo microphone
74 100,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

USM 69 I Stereo Microphone har to separate dobbeltdiaphragm-kapsler. Disse monteres vertikalt og roterer mot hverandre. Retningspolarmønstrene kan velges separat for hver kapsel. Kapslene opererer uavhengig av hverandre.
Applications USM 69 I Condensator Stereo Microphone er en studiomikrofon for intensitetsstereoopptak. Det er egnet for XY- og MS -opptak.
Konstruksjon Mikrofonen består av forsterkerseksjonen og kapselhodet. Forsterkerseksjonen inneholder to mikrofonforsterkere som opererer uavhengig av hverandre. De har en ekstremt lav selvstøy.
To helt separate mikrofonkapsler er plassert tett over hverandre i kapselhodet. Membranene deres er laget av gullspyntet polyesterfilm. Den øvre kapselen roterer mot den nedre over et område på 270 °. Fargemarkeringer på det nedre kapsel -systemet er med på å identifisere vinkelen som den øvre kapselen er rotert på.
Når lydbølger når mikrofonkapslene fra forskjellige retninger, vil de generere lydsignaler med forskjellig intensitet, men ikke med tidsforskjeller, Siden kapslene er i nærheten og lyden ankommer begge kapslene samtidig. Resultatet er et intensitetsstereosignal som kan summeres sammen for utmerket monokompatibilitet uten å forårsake interferens.
Polar mønstre USM 69 Jeg har to innebygde roterende brytere. De fem polare mønstrene til begge kapslene kan velges ved selve mikrofonen. Derfor er ingen spesielle AC-strømforsyningsenheter eller driftsadaptere nødvendige.
De to utgangene fester seg direkte til noen 48 V Phantom-drevne kontakter.
I tillegg til de vanlige polare mønstrene: Omnidirectional, Cardioid og Figur-8, Vi har lagt til et hypercardioid og et vidvinkel kardioidmønster.
En innebygd DC-omformer genererer de nødvendige kapselpolariserende spenninger.
Elektriske funksjoner Følgerne har høy utgangsevne og ekstremt lav selvstøy. Fjern lydkilder, så vel som veldig høye lydkilder på nært hold, kan derfor registreres uten problemer.
Hver forsterker har et aktivt filter. Det undertrykker effektivt subsonisk interferens som forårsaket av vind eller struktur båret støy. Samtidig forhindrer filteret at utgangstransformatorene overbelastet gjennom svært lav frekvensenergi. Brukes som mono -mikrofon kan mikrofonene også brukes som fullstendig uavhengige monokonrofoner. Det er mange applikasjoner når det er viktig å ha en annen mono -mikrofon som sikkerhetskopi, eller når utgangene til mikrofoner med forskjellige polare responsegenskaper må være tilgjengelige samtidig.
Utgangene til de to mikrofonkanalene kan kobles (kaskadert) . I tillegg til de individuelle retningsmønstrene, er andre egenskaper tilgjengelige gjennom kombinasjonen av begge kanalene.
Driftssikkerhet Begge mikrofonsystemer fungerer helt uavhengige av hverandre.
Den andre forsterkeren vil bli ikke påvirket, selv i tilfelle feil Jord for forsyningsspenningen for en av kanalene, eller en kortslutning i en av utgangene.
Mikrofonen er pålitelig i monobruk, selv om bare ett av systemene drives og tilkoblet. Den enkle og overflødige kretsløpet garanterer en lav sviktfrekvens.
Skulle DC -omformeren noen gang mislykkes, vil en diodekrets i mikrofonen sørge for at begge systemene vil forbli i drift. Kardioidmønsteret velges automatisk. Følsomheten reduseres med 3 dB.