Neumann U 89 i Large diaphragm

microphone with 5 switchable

Varenr: 1038542
Neumann U 89 i Large diaphragm microphone with 5 switchable Neumann U 89 i Large diaphragm microphone with 5 switchable Neumann U 89 i Large diaphragm microphone with 5 switchable
35 190,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

U 89* er en studiomikrofon for universelle applikasjoner. HeadGrille beskytter en kapsel med dobbelt-diaphragm. En roterende bryter under Headgille velger fra fem forskjellige polare mønstre. Derfor kan mikrofonen lett tilpasses til store lydkilder, og de som er spredt fra hverandre, eller til lydkilder som skal registreres i større avstand.
Forsterkeren aksepterer lydtrykknivåer opp til 134 dB uten forvrengning. Dette tallet kan økes til 140 dB. En ekstra roterende bryter aktiverer et filter som endrer lavfrekvensresponsen enten under 80 Hz eller 160 Hz frekvens.
applikasjoner U 89 I er lik utseendet til U 87. Det er av mindre størrelse og lettere vekt. Den har fem i stedet for tre retningsbestemte egenskaper og et høyere maksimalt lydtrykknivå som gjør denne mikrofonen enklere tilpasningsdyktig til forskjellige applikasjon Lagt til en hypercardioid og vidvinkel kardioidegenskap. Sammenlignet med standard kardioidmønster, undertrykker hypercardioid -karakteristikken lyden fra siden mer effektivt. Det vidvinkel polare mønsteret er spesielt nyttig for å registrere store lydkilder.
Akustiske funksjoner Mikrofonen blir adressert fra fronten, merket med Neumann-logoen. Den store mellomgulvkapselen har en veldig jevn frekvensrespons for alle polare mønstre over en bred akseptvinkel. Frekvensresponskurvene er flate opp til 10 kHz i en pickupvinkel på ± 100 °.
Som et resultat har U 89 I en veldig jevn diffus-feltrespons for alle polare mønstre. Dette er viktig i et etterklangsmiljø når flere refleksjoner ankommer mikrofonkapselen. Den akustiske informasjonen påvirkes ikke i tonal kvalitet når den registreres av mikrofonen.
Denne egenskapen oppnås uten å ty til korrigerende resonanseffekter.
Kapselen den er elastisk montert for å unngå noen struktur båret støy som kan forstyrre dens Operasjon.
Filter og demping Forsterkeren håndterer lydtrykknivåer opp til 134 dB uten forvrengning. Med et selvstøynivå på 17 dB (A-vektet) er det totale dynamiske området 117 dB. Maksimalt lydtrykknivå er 140 dB når - 6 dB roterende bryter er i PÅ -stilling.
En lavfrekvensavløp ved 80 Hz eller 160 Hz kan aktiveres med en annen roterende bryter under Headgille. Dette filteret undertrykker lave frekvensforstyrrelser, men opprettholder likevel en jevn frekvensrespons for nærbilde-lydkilder, for eksempel når nærhetseffekten kan påvirke programmaterialet.
Et bratt høypassfilter i LIN-posisjonen forhindrer utgangstransformatoren av mikrofonen fra å bli overbelastet på grunn av uønskede subsoniske frekvenser.
Driftssikkerhet alle utsatte overflater på mikrofonkapselen, inkludert mellomgulvene, er på bakkepotensialet. Denne teknologien gjør dem svært immun mot elektrisk og atmosfærisk interferens og forurensning gjennom mikroskopiske støvpartikler. *Utformingen av mikrofonen er en registrert utforming av Georg Neumann GmbH i visse land.