Nektar Impact LX88+

Varenr: 1091747
Nektar Impact LX88+ Nektar Impact LX88+ Nektar Impact LX88+ Nektar Impact LX88+
3 555,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den 88-nøkkel Impact MIDI-kontrolleren
Effekten LX88+ er et unikt USB MIDI-kontroller-tastatur designet for tastaturspillere som leter etter ekstra rekkevidde. Det er syltet med intelligent, uttrykksfull ytelseskontroll og kobler seg automatisk til DAW! Hvis du foretrekker å kontrollere MIDI-maskinvare, kan du bruke innebygde MIDI ut så vel som de omfattende MIDI-programmeringsalternativene. Impact LX88+ gjør alt, og mer.Nektar DAW -integrasjon og NBSP; Tilpasset designet for de fleste av de populære DAWS, tar Impact LX88+ langt utover funksjonalitet som normalt tilbys av et MIDI -kontroller -tastatur. Med Impact LX88+ er det harde arbeidet utført, slik at du kan fokusere på kreativiteten din. 

Impact LX88+ MIDI -tastatur  
88 Notehastighetsfølsomme tastatur er en semi -vektet handling med middels spenning. Effekten LX88+ er nøye balansert med en jevn og dynamisk respons, og tilbyr 4 hastighetskurver som gradvis øker i dynamikk, så det er en kamp for enhver spillestil. Hvis du ikke trenger hastighet, passer 3 faste hastighetsnivåer for en jevn utgang. Piano-tastene i full størrelse er dekket for å beskytte mot skitt og støv, samtidig som de kompletterer Impact LX88+ -design. Transponeringsknapper så vel som stigningsbøyning og modulasjonshjul er innen rekkevidde, slik at du raskt kan skifte tastaturet opp eller ned etter behov, eller bruke ekstra artikulasjon med hjulene.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 88
MIDI-tilkobling USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja