MXR M251 FOD Drive

Varenr: 1143180
MXR M251 FOD Drive
2 810,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MXR FOD -stasjonen forsyner den overdrevne kraften til to svært ettertraktede AMP -stabler i et enkelt hus. Fordeler og tonekasere har kombinert forsterkere på scenen og i studio i årevis, og blandet lydene sammen og åpnet nye tonale paletter for utforskning. Takket være MXRs prisbelønte team av ingeniører, kan du gjenskape den opplevelsen rett fra pedalbrettet , og trakk dem fra hverandre for nøye analyse. En av forsterkerne ble modifisert for superhoppet høy-gevinstmetning, mens den andre ble modifisert for punchy mellomtone-knase. Spilt i tandem avslørte de komplementære tonale profilene en harmonisk kompleks palett av korn, slipe og maxed-out overdrive som hørtes så utrolig ut at laget visste at de måtte gjøre det tilgjengelig for spillere over hele verden. 

FOD -stasjonen er resultatet av deres innsats. MXR -ingeniører passer dem inn i pedalkretsform, og passer dem inn i et enkelt hus som separate kanaler - høygevinst og knasende forsterkning. Hver kanal har sin egen gevinst- og volumkontroller slik at du kan ringe inn akkurat den rette soniske signaturen for hver side. Blendingskontrollen lar deg da angi blandingsforholdet til de to signalene - på å ha to separate forsterkere som løper inn i en mikseboks. Toneknappen setter EQ for det totale utgangssignalet, og scoop -bryteren lar deg velge mellom flate, øste eller økte mellomtone -stemmer. 

Få MXR FOD -stasjonen, og oppleve det forfriskende potensialet til Spiller gjennom to ripping AMP -stabler.