Mooer GE-200

Varenr: 1104426
2 899,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
19.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Mooer har sluppet løs en helt ny prosessor med flere effekter som leverer enestående AMP -modellering i sin prisklasse og et fantastisk utvalg av effekter og funksjoner som sikkert vil imponere selv de mest forvirrende tone -chasers. GE200 er designet fra grunnen til å være musikerne perfekte partner. Vær det live på scenen, i innspillingsstudioet eller hjemme i praksisen Den.


GE200 huser 55 forsterkermodeller som bruker den samme banebrytende teknologien som Mooer's enormt vellykket utvalg av mikroforsterker. Disse digitale AMP-modellene vil fullstendig gjenskape tonen, berøringen og følelsen av deres virkelige kolleger.


Dette mini-gulvplaten inneholder en hel rekke digitale effekter av høy kvalitet. Inkludert kompressorer, stasjoner, støyporter, EQ -er, modulasjon, tonehøyde, filtre, forsinkelser og reverb. Effektsignalkjeden kan tilpasses i hver forhåndsinnstilling, slik at hver av de individuelle effektblokkene kan bli internt dirigert i hvilken som helst rekkefølge. 3,5" Display i full farge gjør at UI er en absolutt glede og forhåndsinnstillinger for programmering og programmering er like enkelt som 1, 2, 3 ved å bruke effektblokker dedikerte redigeringsknapper.


de bygde- I ekspresjonspedal og 3 lyse fotbryter gir full kontroll over GE200 for å rocke ut live på scenen. Gi sanntidsjustering av noen helt spesielle kontrollalternativer som fusjonsfunksjonen, som åpner for ubegrensede kreative muligheter.


Den integrerte 52 sekunders looper med halvhastighet og og Omvendte effekter, slå deg godt sammen med sin valgfrie trommemaskin og hjelpeinngang for å øve sanger hjemme med de samme lydene som du vil bruke live på spillejobben.


Connect Ge200 til en PC via USB for å registrere direkte til DAW. Med fullt konfigurerbare utganger og overvåking kan GE200 være hovednavet i hjemmegitarstudioet.


Alt dette er plassert i et elegant, børstet aluminiumskall som ser ut Fantastisk i hjemmet eller studioet og gir et tungt veisverdig chassis for å ta på tur.

Hovedfunksjoner

  • 55 Forsterkermodeller av høy kvalitet
  • 26 IR Speaker Cab -modeller og la til støtte for 3.Party IR
  • 70 Effekter av høy kvalitet. Inkludert kompressorer, stasjoner, støyporter, EQ -er, modulasjon, tonehøyde, filtre, forsinkelser og reverbs
  • 52 sekunder Metronome -rytmer.
  • Lagre og husker opptil 200 forhåndsinnstillinger
  • Justerbar signalkjede lar deg ordne de interne effektene hvordan du liker
  • USB -tilkobling for PC -redigering og direkte Lydopptak til datamaskin (Windows PC krever ASIO4All -driver)
  • Programmerbare utganger for enkel integrasjon i et hvilket som helst liveoppsett
  • Hjelpeinngang og dedikert hodetelefonutgang for lydavspilling og helt oppslukende øvelser


Spesifikasjoner


Nr. OF -effekttyper: 151
Forhåndsinnstilling: 200
Input:  1/4" Mono Audio Jack
Output:  1/4" Mono Audio Jack
Aux in :  1/8" Stereo Audio Jack
Hodetelefon ut : 1/8" Stereo Audio Jack
Exp2:  1/4" Stereo Jack -kabel
Dimensjoner:  297mm x 145,5 mm x 45,5 mm
Vekt:  1,4 kg
Tilbehør:  eierhåndbok, AC Adapter 9v DC, USB -kabel