Mooer GE-100

Varenr: 1087374
Mooer GE-100 Mooer GE-100 Mooer GE-100
1 200,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
20.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

GE100 Guitar Multi-Effects Processor er en helt ny utgivelse i Mooers multi-Effects prosessorproduktlinje. Ved å bruke en helt ny digital planform, vil GE100 gi deg de mest autentiske, moderne og rike tonene. Uansett det er Stompbox-simulering eller AMP-simulering, eller andre effekter som bærer Mooers arv, vil denne gitar-multi-Effect-prosessoren presentere alle. GE100 har sine unike og rike toner. Med enkel drift og allsidig funksjon kan det definitivt hjelpe deg å få din egen unike lyd!

 

 

Hvorfor er forvrengning så viktig for hver gitarist? Årsaken er at forvrengning er hjertet av rock n roll, så vel som hjertet i en gitarists tone! Fra lett overdrive til glatt opprettholdelse og til stormfull gal metallforvrengning, hva slags forvrengning er du virkelig besatt av? Du finner svaret i GE100. Under R & amp; D -prosessen med GE100 har Mooers algoritmeingeniør satt forvrengningslyden som topp prioritet. Etter nøye modellering og testing er sluttresultatet at 23 forvrengningslyder og 7 amp -simuleringer endelig blir satt i GE100, noe som kan tilfredsstille alle ambisjonene dine om forvrengning.

 

& nbsp. ;

GE100 har et syn som ikke er mye forskjellig fra sine kolleger. Imidlertid har dens funksjoner og driftsbegrepet fremhevet Mooers filosofi om å forfølge perfeksjon

 

 

  • Super stor størrelse LCD -skjerm, langt utover alle kolleger i samme prisklasse. Det gjør en veldig tydelig og kortfattet indikasjon på informasjon og gjør også bruks- og læringsprosessen enkel og morsom.
  • 8 Effektmoduler, inkludert 66 effekttyper, og gir deg det mest unike Mooer Sound -biblioteket. Bare roter knotten over skjermen, og alt om tonen vil være på kommandoen din.
  • 80 forhåndsinnstilte oppdateringer og 80 brukeroppdateringer, nok til å lage lydbiblioteket ditt. Du kan lagre alle foretrukne toner ved å bare trykke ned lagringsknappen.
  • Ved å bruke 180 sekunder Looper og en trommemaskin som inneholder en rekke rytmemønstre, kan du lage din egen musikk uten å bruke en datamaskin. < /li>
  • 6 Tilordnbare ekspresjonspedalparametere som forbedrer bekvemmeligheten og mangfoldet av å kontrollere tonen. Unik justerbar innstilling av utgangsmodus lar deg bruke linjemodus for å fremdeles få en god tone når du spiller uten en forsterker.

 

 

I begynnelsen av R & amp; d -perioden med GE100 hadde Mooers ingeniører prøvd å gjøre noe uvanlig. Etter nøye markedsføringsundersøkelser og posisjonering bestemte vi oss endelig for å legge til Scales & Amp; Chords Dictionary 1.0 i GE100. Enten du er en komplett nybegynner eller en dyktig spiller, kan du bli forvirret av noen rare akkorder og skalaer noen ganger. Du må lure på: Hva skal jeg lære blant alle disse skalaene og akkordene? Den gode nyheten er at GE100 kan gi deg alle svarene. I ordboken har vi prøvd å stappe i så mye skalaer og akkorder som mulig. Ved å bruke leksjonsfunksjonen, kan du mestre hundrevis av skalaer og akkorder veldig enkelt. Vennene dine vil ikke lenger le av deg som en nybegynner som bare kan spille triader og mindre pentatoniske skalaer.

 

 

Produktfunksjoner: < /p>

  • Stor høy lysstyrke LCD -skjerm
  • 8 Effektmoduler & amp; 66 Effekttyper
  • 23 Drive lyder med 7 legendariske AMP -simulatorer
  • Tildelbar uttrykkspedal
  • skalaer & Amp; akkordordbok
  • Tap tempo -funksjon og 180 sekunder Looper
  • 40 trommelrytmer & amp; 10 Metronome -rytmer
  • 80 Fabrikkforhåndsinnstilte lapper & amp; 80 brukerlapper
  • DC 9V adapter eller AA -batteri (x4) Strømforsyning