Meinl B15JTH Byzance 15" Jazz Thin

Hi-Hat

Varenr: 1127300
Meinl B15JTH Byzance 15" Jazz Thin Hi-Hat
6 555,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Meinl Byzance Jazz Hihat - B15JTH, Traditional finish.
15 Hihat Thin, Håndhamret i B20 Legering - 80% kobber, 20% tinn.
Moderne cymbaler i klassisk håndhamret B20 legering. Geniale cymbaler med en god balanse mellom Crash og Ride funksjoner. Den dype klangen og det varme overtoneregisteret leveres med god volumkontroll, noe som også gjør dem til favoritt i studioteknologien. Jazz er mørk og tynn med vakker klang og god sustain. Byzance Jazz 15 Hi-hat er veldig tynn og lett, med en myk og mørk stikkelyd og med en
jazzete fotlyd.

  • Håndhamret B20 Legering - 80% kobber, 20% tinn.
  • Hånddreid over og underside.
  • Produsert i Meinls tyrkiske fabrikk, kvalitetsstyrt og etterbehandlet hos Meinl i Tyskland.
  • Varm lydkarakter, lavt volum og fyldig attack.
  • Bredt lydspektrum passer til flere sjangere som Jazz, Funk, Reggae, Studio, World, Electro

    Byzance:
    Byzance er produsert i Meinls tyrkiske fabrikk i henhold til tradisjonell håndverkskunst som preges av stor kunnskap og profesjonell stolthet. Hver cymbal er laget av B20 legering som er 80% kobber og 20% tinn. Det støpte råemnet oppvarmes, rulles og avkjøles, etter nøye testet skjema, til riktig tykkelse er nådd. Etter det blir cymbalens klokke dannet før hamringen finner sted for å skape cymbalformen. De serier som har dreid overflate hånddreies før de sendes til Tyskland. Hvert trinn i nevnte prosess er avgjørende for cymbalens lydkarakter og egenskaper, som betyr at f.eks. en 16 hin Crash er laget etter et annet mønster enn ditto Heavy Crash.
    De råe cymbalene sendes til Meinls tyske fabrikk for kvalitetskontroll, sortering og ulike ferdigstillinger som f.eks. laserlogo, brilliant finish, sandblåsing. Ringen er sluttet og matchen mellom tyrkisk håndverk og tysk kvalitetskontroll og etterbehandling er nøkkelen til suksess for Byzance sin varme lyd og høye, jevne standard.
    Byzance er tilgjengelig i 6 varianter, tradisjonell, vintage, jazz, ekstra tørr, mørk, brilliant. Alle med unike lydegenskaper og utseende.