Maxon VJR-9 Vintage Jet Riser Flanger

Varenr: 1123148
Maxon VJR-9 Vintage Jet Riser Flanger
5 260,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Designet i hyllest til klassiske 70-talls forvrengningsmodulatorer som Flying Pan og Jetlyzer (begge Maxon designet og bygget for Ibanez), skaper VJR-9 Vintage Jet Riser en Doppler Jet-effekt så realistisk at du nesten kan føle vinden I håret ditt.


I stedet for å holde seg til old-school jet design av faseskifter til forvrengning, har VJR-9 en analog bøtte-brigade-flanger som modulasjonskilden for å legge til en mer realistisk dybdeskarphet for effekten.  hastighet og bredde kontroller tillater justering av flensing fra langsom start til sonisk boom.


På lignende måte har Maxon glemt bruken av en forvrengningskrets til fordel for en spenningskontrollert hvit støy generator for å simulere lyden fra en jet på flukt.  med en kombinasjon av VCA- og VCF-kretser, reagerer VJR-9s jeteffekt på å spille dynamikk innenfor et område som er forhåndsinnstilt av følsomheten, rekkevidden og jetkontrollene.


Disse to kretsløp kan brukes separat eller i kombinasjon for å skape et bredt utvalg av effekter fra subtilt til ekstrem - klassisk kor og flensing; tremolo-lignende auto-wah; Massive himmel-er-fallende jetfeier; Bisarre og andre verdslige metalliske toner som grenser til ringemodulering-alle disse og mer er mulig med VJR-9.


VJR-9 har også en knekt for å koble til en ekstern bryter (bypass eller øyeblikkelig) for jetfunksjonen, slik at brukeren kan legge til effekten i mot flensen når det er ønsket å fremheve visse notat-, setninger eller sangseksjoner.


VJR-9s interne spenningsdobling kretsløp gir maksimal takhøyde for å eliminere inngangsforvrengning.  den høyere driftsspenningen gjør det også mulig å bruke den i en FX-sløyfe for å plassere effekten etter Gain.

Maxon VJR-9 Vintage Jet Riser-Gjør deg klar til start.


 

  • Oppdatert versjon av 1970-tallet Jetlyzer
  • Analog flanger med spenningskontrollert “Jet" Effekt
  • Jet Sound Generator med VCA- og VCF -kretser
  • Unike modulerte forvrengningseffekter
  • Analog “Whammy" Effekter på aksent Merk passasjer
  • Ekstern fotbryterkontakt for å engasjere jetffekt
  • fungerer i FX-sløyfe eller front-end av AMP
  • True bypass-bytte