Maxon TOD-9 True Tube Overdrive

Varenr: 1123147
Maxon TOD-9 True Tube Overdrive Maxon TOD-9 True Tube Overdrive
3 860,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • OD-9 circuit with added tube stage
  • Employs mil-spec sub-miniature vacuum tube
  • Tube control fills out lows and low mids
  • < Li> Intern spenningsregulator kjører 30 volt til røret
  • Varmestyring Strømkontroll varmer rør ved oppstart
  • True bypass-bytte

TOD-9 tar Maxons klassiske OD-9-krets og legger til et rørforsterkningstrinn i frontenden for å lage en ultra-kompakt, rørdrevet tonemaskin.


Maxon OD-9-kretsen har oppnådd en legendarisk status blant tonekjennere som det ultimate verktøyet for å drive en rørforsterker.  men noen ganger trenger du det lille “noe ekstra," og TOD-9 gir denne manglende ingrediensen i spar.


TOD har en MIL-SPEC 5703WB Jan Raytheon underminiatyrvakuumrør komplett med sin egen separate gevinstkontroll (rørknapp).  Dette rørstadiet er plassert foran på lydbanen, og kjører OD-9-kretsen.


Med rørknappen på null høres TOD nøyaktig ut som en OD-9.  engasjere denne kontrollen og opplev den umiskjennelige magien med rørtone-en stor, feit, naturlig klingende bunnenden og det karakteristiske røret “Sag" Det får ledelinjer til å synge.


Med drivknappen ned, vil rørknappen legge til varme og dimensjon til tonen din.  med drivknappen opp, får du all denne ekstra omkretsen så vel som økt metning når røret driver klippetrinnet på pedalen.


Hvis store, varme rørtoner er vesken din, TOD-9 tilbyr dem opp i en kjent pakke som fortsetter å motstå tidens tester.