Maxon ST-9 PRO+ Super Tube

Varenr: 1123145
Maxon ST-9 PRO+ Super Tube Maxon ST-9 PRO+ Super Tube Maxon ST-9 PRO+ Super Tube Maxon ST-9 PRO+ Super Tube
2 349,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

en honnør til den sjeldne og svært samleobjekt" Super Tube skriker" Fra 1980 og Apos; s tar den nye Maxon Overdrive ST-9 Pro+ Super Tube de grunnleggende designelementene i den ettertraktede årgangsmodellen og bringer dem inn i det 21. århundre.


løst basert på Maxons klassiker “ 808" Circuit, ST-9 Pro+ Overdrive-pedalen tilbyr en dedikert mellomtone-kontroll som varierer mengden av mellomtone boost, og skaper kraftige, fete og tunge forvrengningslyder som ligner en full stabelforsterker. En modusbryter for å velge mellom to forskjellige diodetyper lar brukeren finjustere ST-9 Pro+ for bruk med enkeltspoler eller humbuckers, mens byttbar 9- eller 18-volts operasjon gir økt dynamisk takhøyde og fyldigere frekvensrespons.


Når du er klar til å gå utover standard overdrive, er ST-9 Pro+ Super Tube OD-pedal det eneste valget for den kresne overdrive-kjenneren.