Maxon SM-9 PRO+ Super Metal

Varenr: 1123144
Maxon SM-9 PRO+ Super Metal Maxon SM-9 PRO+ Super Metal Maxon SM-9 PRO+ Super Metal Maxon SM-9 PRO+ Super Metal
3 133,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Oppdatert gjenutgave fra 1980-tallet Super Metal
  • High-Gain Circuit for Metal Guitar Tones
  • Scooped-Mid-toner uten tap av merknad
  • Gevinstkontroller Gevinst og øker øvre midter samtidig
  • SCOOP-kontrollendringer midtfrekvens på midt-koop
  • 9-volt eller 18-volts regulert drift (omskiftbar)
  • Ekte bypass -bytte

I løpet av de siste 10 årene har Maxon -effekter blitt viktige ingredienser i gitarrigger av utallige metallband. Viktige artister som Killswitch Engage, erkefiende, mens jeg lå døende, Shadows fall, alt som gjenstår og spør Alexandria har kommet til å stole på Maxon Overdrive for sine brutale gitartoner på scenen og i studio.


Ironien her (ordspill ment) er at Maxon aldri har tilbudt en pedal tilpasset behovene til metallgitaristen-til nå.


Introduserer Maxon SM-9 Pro+ Super Metal- SM-9s fleksible metningskrets, spesielt designet for høygitte forvrengningstoner. En slik pedal var ingen enkel oppgave, og Pro+ var på tegnebrettet i mange år før Maxon følte at den var klar for utgivelse.  flere unike “triks" ble innlemmet i designen for å lage en pedal som er like allsidig som den er nådeløs.


Å avgi bruk av konvensjonelle tonekontroller, SM-9 har i stedet scoop og kantknotter for å ringe i den Riffage.


Scoop-kontrollen er et eliminasjonsfilter med midtbånd med et område fra 200 Hz-2 kHz.  Denne kontrollen justerer frekvensområdet der pedalens mellomtone -kutt er sentrert.


Når mengden av midten er bestemt, kan ethvert high -end tap ringes tilbake ved bruk av kantkontrollen - Et hi-kuttet hyllingsfilter kontinuerlig variabel mellom 2-15 kHz.


Disse to kontrollene er svært interaktive og fungerer omtrent som en parametrisk utligning-og justerer begge knottene samtidig lar brukeren finne den perfekte blandingen av brutalitet og klarhet.


SM-9s gevinstkontroll justerer graden av metning pedalen gir.  Denne kontrollen er faktisk en dobbeltganget gryte som øker mengden forvrengning samtidig Forholdet til gevinst, SM-9s kontroller gjør at brukeren kan skulpturere brutale, biffete gitartoner som beholder merknad og definisjon.


Pro+ tilbyr også omskiftbar 9- eller 18-volts drift.  i klassisk modus kjører SM-9 på den innkommende 9 volt DC, og forlenger batterilevetiden kraftig.  å bytte til stabilisert 18-volts drift øker takhøyde, frekvensområde og dynamisk respons fra pedalen.


Bruke SM-9s kontroller og spenningsalternativer, et nesten ubegrenset utvalg av uhyrlig høy- Gevinst toner kan ringes inn. Enten du er en metall-galning på heltid eller bare trenger en og annen "kjernefysisk eksplosjon" Uten hoveddelen eller volumet til en full stabel vil Maxon SM-9 Pro + supermetall levere varene.