Maxon OSD-9 OD Soft Distortion

Varenr: 1123137
Maxon OSD-9 OD Soft Distortion
2 855,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Gjenoppgave av Maxons første overdrive - OD880 - circa 1977
  • Lav forsterkning, naturlig overdrive som en rørforsterker
  • fungerer bra som en forsterkerforsterker
  • < Li> Stack med andre OD -er for økte tonalalternativer
  • NOS UA741 OP -ampere for autentisk vintagetone
  • Regulert 9 VDC -kraft
  • True bypass -bytte

I 1977 ga Maxon ut sin første effektpedal - OD880 Overdrive/myk forvrengning - og verden ville aldri være den samme.

Bruk av en passiv forvrengningskrets basert på 741 op amp (Også brukt i den populære DoD 250), ble OD880 ettertraktet for sin varme og naturlige overdrive -tone. 880 var perfekt for bruk som en gjennomsiktig booster for å ta en tube-amp over kanten, og ga sang blues toner uten sidestykke av andre bokser.

Japansk gitarlegende Char gjorde OD880 berømt som sin booster-of- Choice, som får originale versjoner til å skyrocket inn i $ 600 -serien på årgangsmarkedet.

På begynnelsen av 90 -tallet ga Maxon ut en begrenset utgave av OD880.  ennå uten distribusjon utenfor Japan, gikk denne modellen stort sett ubemerket av resten av verden, og etterlot sin fantastiske tone en hemmelighet for alle å redde den kresne samleren.

Now Maxon har nok en gang gjenoppstått OD880 I form av OSD-9 Overdrive/myk forvrengning.

OSD-9 tilbyr en varm, åpen klingende overdrive med en mild high-end roll off.  den reagerer jevnt på endringer i inngangsnivå, og gir en meget interaktiv respons på spillerdynamikken.  perfekt som en frittstående skittboks eller for å skyve en forsterker, kan OSD-9 også stables med andre OD- Høres ut i Maxons uforgjengelig, bransjestandard 9-serie chassis. Moderne verktøyfunksjoner som mekanisk ekte bypass-svitsjing og en spenningsregulator er også lagt til for å gi jevn, konsekvent ytelse.

Over 30 år etter at den opprinnelige OD880 ble utgitt, lover OSD-9 å skjenke De legendariske tonene til forgjengeren på en ny generasjon av kresne spillere - er du klar?