Maxon OD-820 Overdrive Pro

Varenr: 1123133
Maxon OD-820 Overdrive Pro
2 576,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Ren booster/overdrive designet spesielt for rørforsterkere
  • Som en Klon med en fyldigere frekvensrespons og mindre støy
  • ekstremt responsiv på fingering og plukking av berøring
  • Dual-Purpose Drive Control med ren blandingsfunksjon
  • 18-volts drift for ekstra takhøyde (Powers Off 9 VDC)
  • Lav impedans, mekanisk bypass-svitsjing

*Merk: Maxon har avviklet AC210 AC -adapteren. På grunn av dette vil Maxon Vintage Series -pedalene ikke lenger sende med strømforsyning inkludert.   Maxon Vintage Series -pedalene kan kjøres med en standard 9VDC Center negativ adapter.

Med mye gevinst, en supermusikal tonekrets og en gjennomsiktighet som sjelden finnes i en pedal, tar OD820 Maxons legendariske 808-krets og lanserer den inn i det 21. århundre. < /p>


OD820s spenningsdoblingskrets gir forsterkning, omkrets og korn uten å avkrefte din eksisterende tone.  forestill deg den klassiske 808 -lyden med mer output, mer bunn og mer stasjon, og du har ganske mye oppsummert 820 -tallet :  notater hopper av fretboardet med en merkbar, men kontrollert opprettholdelse.  selv om det er i stand til tyngre enn vanlig overdrive, er OD820s dynamiske respons fantastisk, og pedalen renser vakkert opp ved å rulle tilbake gitaren Blander rene og skitne toner, og skaper fantastiske rene soloøkninger ved lavere innstillinger og en smøraktig, lett overdrive ved høy middag.  max det ut for en fyldig overdrive som er tappende og mettet mens du fremdeles beholder klarhet og åpenhet.

Maxon OD820-søken etter de ultimate overdrive ender her.