Maxon OD-808X Overdrive Extreme

Varenr: 1123132
Maxon OD-808X Overdrive Extreme Maxon OD-808X Overdrive Extreme
1 630,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Modifisert versjon av klassisk OD808 Overdrive
  • Utvidet frekvensrespons forbedrer notatdefinisjon og klarhet
  • Økt utgang (+5 dB over OD808) for ekstra volumøkning
  • Hardere klipping gir mer aggressiv, AMP-lignende forvrengning
  • bufret bypass-svitsjing

 

i over 30 år Maxons legendariske" 808" Overdrive -kretsen har vært en viktig ingrediens for å oppnå flott gitartone. Enten det brukes som en booster for å drive en forsterker, som en skittboks for knase og ekstra opprettholdelse eller som en EQ for å forme tonen til en høygitt forsterker, har 808 i sine mange inkarnasjoner dukket opp i flere rigger og på mer innspillinger enn noen som vil bry seg om å telle.

Ekstrem.

Ekstreme deler den samme grunnleggende kretsarkitekturen som OD808. Imidlertid har flere viktige komponentverdier blitt endret for å oppnå det som kan være den ultimate overdrive-tonen.

OD808X gir en bredere frekvensrespons enn en aksje OD808, med en utvidet høyfrekvens tonalområde som gir ytterligere klarhet Uten å bli hard.

har det også et vanskeligere klippemønster enn standardmodellen, og skaper en searing, fyldig drivtone som hjelper akkorder å ringe og notater synge.

En ekstra + + 5 dB av utgangsnivå sikrer at OD808X vil slå gjennom den tetteste blandinger med en autoritet som de fleste OD -er bare ikke kan matche. Dets ekstra nivå og topp-end gjør det også mulig å stables X i en pedaler uten å bli begravet under andre skittbokser.

OD808X tilbyr samme “Feel" Og fantastisk åpenhet som 808 er kjent for-å grave i deg vil få mer oppbrudd; Å rulle tilbake volumet ditt vil rense opp ting, og du vil høres ut som gitaren din.

utover det, alle likheter slutter og alle spill er av. Å sammenligne X med en aksje OD808 er liksom å bringe en pistol en knivkamp - det er overdreven, men du vet at den vil få jobben gjort!

Når selv legendariske overdriver bare ikke er nok, er det på tide For å gå til det ekstreme - OD808X Overdrive Extreme.