Lehle D.Loop SGoS

Varenr: 1113384
Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS Lehle D.Loop SGoS
3 190,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
31.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Lehle D.Loop Sgos? Anbefales som midtpunktet i styringssystemet ditt, en programmerbar dobbel looper som tar inaktive effekter ut av signalveien. Løkkene kan brukes uavhengig av hverandre. En justerbar buffer er i tillegg tilgjengelig i alle situasjoner, og fordi ikke alle effektpedaler har en volumkontroller - kan til og med brukes til å øke dem når det er nødvendig. High-end buffer boost har gevinstmarginer på opptil 12dB og kan også brukes separat!
Jack-stikkontaktene og intern signalruting er helt stereo for å tillate bruk av studio i full kvalitet, 19" og stereoeffekt-pedale enheter også. Dette er sikret av de sanne bypass-egenskapene til Lehle Switchers og deres gullbelagte kontaktreléer. Signalgrunnen blir også byttet, for å eliminere brummen i dine effektløkker, og en pop-and-clikk undertrykkelseskrets unngår irriterende byttestøy.
Programmering er like enkelt og så intuitivt som du kan forvente av Lehle-produkter, enten vi er via fjernkontroll, ved å bruke MIDI-programendringskommandoer, som en frittstående enhet, eller kombinert med andre SGOS-bryterne. En veldig populær kombinasjon er å bruke Lehle D.Loop SGOs med Lehle Dual SGOs - de kan gjensidig overvåke og kontrollere hverandre, og håndtere effekter og forsterkere. Og en enkel stereokabel er alt du trenger for å treffe akkurat den rette tonen!