Korg Drumlogue

Trommemaskin

Varenr: 1175602
Korg Drumlogue Trommemaskin Korg Drumlogue Trommemaskin Korg Drumlogue Trommemaskin Korg Drumlogue Trommemaskin
5 590,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Et paradigmeskifte i trommemaskiner.

Drumlogue markerer et paradigmeskifte i trommemaskiner. Det tilbyr rå kraft og rike lyder av analog, fleksibiliteten til digitale stemmer, og   Drumloges SDK     for fullt tilpassbare bruker tilpassede synthesizere.

på toppen av det, dens tunge, dynamiske sekvensator , tilpassbare effekter, og intuitive kontroller vil gjøre trommelfugler til et must i studioet ditt for å lage musikk for enhver sjanger eller stil.

Det er på tide å ta taktene dine og hele musikalske prosessen til et helt nytt kreativt nivå og nbsp; Med utrolige lyder, effekter, tilpasning og sekvensering. La Drumlogue støtte håndverket ditt på din musikalske reise!

 

rå analog kraft

Drumlogue ble tenkt for å gi den ultimate analog lyd for taktene dine, og leverer fantastisk; Med helt nyutviklede analoge kretsløp av den legendariske Korg Analog Synth Team Engineer Junichi Ikeuchi (ARP 2600 m, MS-20 Mini, ARP Odyssey ...), er dybden og rikdommen på lyden på et helt nytt nivå.

Disse nye analoge kretsløpene - (Bass Drum, Snare Drum, Low Tom og High Tom) - vil ikke bare gi et solid fundament for sporet ditt, men få den til å skille seg ut med en forhøyet harmonisk rikdom og en tykk lav ende.

Blanding av enkelhet og brukervennlighet, de viktigste kontrollene for hver av disse delene har dedikerte knotter på frontpanelet som kan finjusteres når som helst uten at noen meny dykking er nødvendig, slik at du raskt og intuitivt kan finjustere lyden din På flu Digital - har en dedikert volumknott som vil gjøre blandingsprosessen din utrolig glatt og EA Sy.

 

Digital fleksibilitet

som den perfekte partneren for sin analoge seksjon, Drumlogue gir 7 digitale deler; 6 Prøvebasert og 1 syntesebasert (multi-motor). Eksempelbaserte deler kan spille hvilken som helst av de forhåndsinnlastede PCM -bankene på trommel. Du kan også importere dine egne brukerprøver til minnet, noe Lyder som spenner over flere sjangre slik Prøver på hovedminnet.

 

Multi-Engine and Logue Sdk

Den populære multimotoren fra Prolog og miniloge XD er nå kraftigere enn noen gang. I tillegg til variabel fasemodulasjon (VPM) og støygeneratormotorer, har multi-motoren et nytt   bruker tilpasset spor som kan spille fullverdige synth-stemmer som gir enorme soniske muligheter, aldri før hørt på en trommemaskin.

 

tilpassede synths

Drumloges synthstemmer er ikke bare statiske bølgeformer. Tilpassede synths kan bygges for ikke bare å generere lyd, til og med implementere innebygde filtre, LFO -er, MIDI -kontrollert polyfoni eller andre parametere er nå mulig   Den eneste begrensningen for tredjepartsutviklere er deres kreativitet (og CPU -bruk!), Og gir deg ubundet lydutforskning.

 

Eksklusive SineviBes Synth Plugin 'Nano' < /B>

Korg har samarbeidet med den populære LoguesDK -plugin -utvikleren 'SineviBes' for å inkludere en helt ny synth -plugin 'Nano' som en fabrikkforhåndsinnstilt på trommel. Denne eksklusive pluginen utforsker kraften bak den utvidede Multi-motoren og vil gi alle Drumlogue-brukere en smak av denne nye plattformen.

'Nano' er en fullverdig virtuell analog synth med et bredt utvalg av funksjoner og rikelig av tilpassbare parametere.   Synth-motoren har doble oscillator eller filmatiske effekter, du bestemmer hvordan du bruker dette utrolige soniske potensialet!

 

et ekte sekvenseringskraftverk

trommelhøyde -seler All sin soniske kraft til en ekstremt kraftig intern sequencer som er fleksibel og enkel å bruke.

Lei av de samme gamle taktene? Drumloges Heavy Duty 64 trinns sequencer gjør det enkelt og intuitivt å skape komplekse rytmemønstre og polyrytmer som løfter musikkopprettelsesprosessen Groove Mønstre og mye mer.

Takket være det klare OLED -skjermen er det også veldig enkelt å visuelt følge og redigere sekvensene dine.

Drumlogue er begge flott i studio og spiller live . Med sin kjedemodus er det enkelt å lage lange og interessante mønstre. I sløyfemodus kan du bytte mellom flere varianter for å spille sekvensen din på nye og interessante måter. Bevegelses- og aksentopptaksfunksjonene er intuitive og raske, og hvis du vil prøve nye ting på sporet ditt, er randomiseringsfunksjonen der for å hjelpe deg. Disse funksjonene og mange flere på Drumlogue vil støtte og krydre liveopptredenene dine!

 

Effekter og tilpasning

Drumlogue inkluderer flere effekter av høy kvalitet på tre kategorier som kan brukes samtidig: forsinkelse, reverb og mastereffekter.

Send beløp for forsinkelse og reverb-effekter kan settes uavhengig for hver del, og flere returpoeng er tilgjengelige.

Mastereffektene lar deg legge til den endelige polishen til lyden din og bringe det hele sammen. Mastereffekter kan omgås per del, noe som gjør det mulig å sende effekten til spesifikke lyddeler. En sidekonbuss er også tilgjengelig for mastereffekter som kan benytte den.

I tillegg til den medfølgende flere og varierte forsinkelsen, kan reverb og mastereffekter, trommelogse også laste tilpasset tredjeparts forsinkelse / reverb / master Effekter.

Hver effekt kan implementere opptil 24 parametere, alle lett tilgjengelig i den velutlagte menyen.

Drumlogue har en lydinngang, slik at du kan behandle andre instrumenter gjennom Drumlogs effekt kjede, noe som gjør det til en ideell følgesvenn for studiooppsettet ditt.

 

tilkobling

Drumlogue har en rekke innganger, utganger og tilkoblinger, noe Delens volum med Nanokontrol2 -fadere, eller utløser lyder ved hjelp av hastighetsfølsomme puter på nanopad2, og tilfører ekstra nivåer av uttrykk og integrasjon.

Drumlogue har fire Individuelle lydutganger, i tillegg til hodetelefoner og L/Mono og R -utganger. Du kan tilordne hvilken som helst del til hvilken som helst utdata for å utvide rutingsalternativer for ekstern prosessering eller multitrack-opptak.

Drumlogue synkroniseres enkelt med det andre utstyret ditt via MIDI inn/ut, synkroniseres inn/ut eller til en datamaskinbasert DAW via USB.

 

brukervennlighet

Drumlogue er ikke bare kraftig, men ekstremt enkel å bruke. < /p>

Designet med enkelhet og tilgjengelighet i tankene, har de viktigste parametrene for dine viktigste trommedeler alle dedikerte knotter på frontpanelet som kan justeres på flua, samt dedikerte volumpotter for hver del som vil Hastighets opp blandingsprosessen.

Den brede og tydelige OLED -skjermen kombinert med sin enkle brukergrensesnitt med 4 dedikerte koderknotter gjør navigasjonsprosessen rask og jevn.

 

Formfaktor, design

I motsetning til de fleste trommemaskiner, er Drumloges hovedpanel skrå og tilbyr god ergonomi og forbedret synlighet. With its sturdy aluminum body, brushed hairline finish, and wooden side panels, drumlogue's sleek and optimized design will add to your musical inspiration.

 

 

Spesifikasjoner:

Polyfoni:

  • 11 stemmer. Brukersynter kan spilles polyfonisk via MIDI, den faktiske telletallet vil avhenge av synthens implementering

lydmotor:

  • Analog x 4
  • PCM/brukerprøver x 6
  • Multi-motor (støy, vpm, brukersynthesizer) x 1

Antall trommelprøver:

  •   256* (128 forhåndsinnlastede forhåndsinnstillinger) (* Total datastørrelse skal ikke overstige 32MB)

  • < /ul>

     

    Antall trommesett:

    •   256* (128 forhåndsinnlastede forhåndsinnstillinger) ( *total data size should not exceed 32MB)

     

    Number of rhythm patterns:

    < Ul>
  •   256* (128 forhåndsinnlastede forhåndsinnstillinger) (* Total datastørrelse skal ikke overstige 32MB)

 

> Effekter:

  • Reverb, forsinkelse, master

 

innganger/ Utganger:

  • hodetelefoner

  • output (l/mono, r, lyd, ut 1-4) < /p>

  • Synkronisering inn/ut

  • lyd   I, midi   Inn/ut

  • USB-A (til   enhet) (bare for MIDI-kontrollere)

  • USB-B (til & nbspp ; Vert)