Korg ARP 2600-M Analog Synth Module

Varenr: 1144329
15 527,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den ikoniske ARP 2600 i en praktisk størrelse for den moderne musikeren

ARP 2600 er uten tvil den mest ikoniske og gjenkjennelige synthesizer gjennom tidene. Etter å ha blitt brukt i utallige plater, filmresultater, TV -serier og spilllydspor siden utseendet fra 70 -tallet til i dag, er ARP 2600 -tallet fortsatt en essensiell del av musikkverdenen.

Den nye ARP 2600 m Leverer lyden beundret over hele verden, i et mer kompakt og bærbart format og inkludert tilførte funksjoner som gjør det til den ideelle inkarnasjonen av denne historiske synthen.

En legende, Reborn

Når ARP 2600 FS ble kunngjort i januar 2020, det ble raskt en fenomenal suksess med musikere over hele verden som anerkjente trofastheten til den opprinnelige ARP 2600. (Link til ARP 2600 FS -siden)

ARP 2600 m er rundt 60% den opprinnelige størrelsen, noe som gjør den lettere, mer bærbar og enklere å plassere og bruke i et studio. Den integrerer de samme analoge kretsløp og komponenter som ARP 2600 FS, og reproduserer dermed den karakteristiske ARP -lyden.

stolt designet og laget i Japan

ARP 2600 m er bygget i Japan med samme omsorg og ekstraordinær kvalitetsstandard som ARP 2600 FS, og bruker de samme analoge komponentene til  Reprodusere lyden og følelsen av originalen nøyaktig.

Spring Reverb er blitt konstruert på nytt og tilpasset den nye størrelsesorganet til  Den samme frodige effekten.

ARP 2600 m kommer med en dedikert bæreveske som ikke bare beskytter instrumentet ditt, men også gjør det lettere å transportere,  Takket være de tilpassede hjulene med spesiell anti-sjokkdempingsteknologi.

Det er også nok plass til å bære annet utstyr sammen, som din favoritt VOLCA, SQ-64 eller MIDI-kontroller!

Et must i studio

Det er ikke tilfeldig at ARP 2600 har vært så ekstremt populær til i dag.

Mer enn en synthesizer, ARP 2600 m er en Komplett lyddesignstudio. Selv i dag står ARP 2600 som en bro mellom de individuelle elementene i modulær syntese og umiddelbarheten til et produksjons- / ytelsesinstrument. Inkludert er en god tilførsel av oscillatorer, konvolutter, et filter og forsterker - alle byggesteinene til analog syntese. Men ARP 2600 m går enda lenger, med en Spring Reverb -tank og til og med et par innebygde skjermhøyttalere. Også til stede er mye av allsidigheten til et vintage modulært system, inkludert en ringmodulasjon, etterslep og spenningsprosessorer, en konvoluttfølger, lydforsterker, en klokkebytte, støykilde, en prøve-og-hold-modul, signalformere, En hjelpemikser, og til og med et sett med parallellkablet/multi-knekt.

Lagt funksjoner og funksjonalitet

Den nye ARP 2600 m er ikke bare tro mot originalen, den inkluderer også En rekke ekstra funksjoner som vil gjøre det enda enklere å bruke:

  • Plug and Play: Koble til enhver klassekompatibel MIDI-kontroller som Korg Microkeys, Nanokeys eller SQ-64 til en av ARP 2600 Ms USB-porter (USB-A og USB-B)   og får automatisk full kontroll over instrumentet ditt!
  • Endring: Den nye størrelsen gjør det lettere å visualisere lappen din og lar deg også bruke kortere lappekabler
  • To typer filtre fra to Versjoner av den originale ARP 2600 (4012 Type, 4072 Type)
  • DIN MIDI i lagt til
  • Pitch-Bend, Modulation, Portamento ON/OFF og Portamento ON/OFF kan kontrolleres gjennom MIDI CC -meldinger (USB/DIN MIDI)
  • Normalisert spenning: Terskelen til triggersignalet som kreves for å aktivere ADSR gjennom S/H -portkontakten er redusert fra 10V til 5V, noe som gjør det mye lettere å Brukes i kombinasjon med annet utstyr som VOLCAS eller Eurorack -moduler
  • Forbedret angrep og frigjøringstidsforhold
  • L/R stereo utgangskontakt (i stedet for XLR)
  • Høyttalere slår automatisk av når du bruker hodetelefoner
  • forbedret, jevnere glidebrytere

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei