Korg PA1000

Arranger Keyboard

Varenr: 1100726
Korg PA1000 Arranger Keyboard Korg PA1000 Arranger Keyboard Korg PA1000 Arranger Keyboard Korg PA1000 Arranger Keyboard
21 142,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Korg debuterer den nyeste høye ytelsesarrangøren i den anerkjente PA-serien til profesjonelle arrangører, PA1000. PA1000 har mange nye lyder (med definert nyansekontroll for forbedret realisme) som holder forestillinger friske og spennende, i tillegg til et enormt utvidet utvalg av stiler som dekker musikksjangre fra hele verden. Kombiner dette med kraftig ytelsesfunksjonalitet, et intuitivt brukergrensesnitt og rik, skulpturert lyd, og du har en arrangør for den mest kresne og krevende spilleren.


PA1000-lydmotoren bruker fire ganger PCM-minnet til det mest solgte PA900 og utvider mengden bruker PCM-minne til 600MB ved bruk av komprimering. Antall lokasjoner med brukerstil har også utvidet til maksimalt 1.152 som vil dekke nesten alle tenkelige stiler. Det forbedrede innebygde høyttalersystemet produserer en sterk, fyldig lyd som forbedres av standardfunksjoner som TC Helicon Vocal Harmonizer, en dobbel MP3-spiller & Opptaker, og den doble crossfade -sekvenseren. Videoutgang er standardisert, slik at publikum kan synge på tekstene på skjermen. PA1000 pakker alt dette i en sak av høy kvalitet med aluminiumsinnsatser i sidepanelene til et elegant chassis for å gi et prestisjetunge blikk på ethvert scene!


Helt nytt er tilsetningen av Kaoss FX, som gir deg kreativ kontroll på ytelsen din. Fra subtil morfing mellom variasjoner og trommesett-typer, fin blanding mellom akkompagnementlyder, levende omforming av pågående rytmer, til de mest radikale note-knusende effekter som brukes av utallige DJ-er, båndforsinkelse og arpeggios, kan du legge til 'væskeblanding' til enhver stil eller MIDI-sang ved hjelp av brukervennlige datamaskinassisterte komposisjonsfunksjoner. Skyv grensene for musikaliteten din!


Med mer kraft enn noen gang før og mange etterlengtede nye funksjoner, setter PA1000 en ny standard for arrangører. Korg har et massivt sprang fremover fra den legendariske og mest solgte PA900, og har hevet baren for dyktighet ved å tilby nyere, enda mer realistiske lyder og kraftige nye funksjoner, levert i en slank og profesjonell design, til en enda rimeligere pris. P>

 

Produktinformasjon

Ant tangenter 61