Klotz Multicore Speaker Cable eXtreme

PVC 8x4mm2 Brown 10m

Varenr: 1166968
Klotz Multicore Speaker Cable eXtreme PVC 8x4mm2 Brown 10m
3 023,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Klotz multikjerne høyttalerkabler

KLOTZ har fullstendig redesignet sin eXtreme LSC840XYM multicore høyttalerkabel som den ideelle løsningen for tilkobling av mobile flerveis- og linjearraysystemer. Den ytre diameteren til lederen er optimalisert for å matche godt med PA-COM® 8-pinners kontakter som de som brukes av L-Acoustics. Den ekstra tykke ytre kappen i PVC med god kulderesistens (opp til -40°) er ekstra stabil, med minimal deformasjon når den monteres vertikalt. Det som er på innsiden er også skreddersydd for behovene til liveopptredener og turnéer på veien. Den ekstremt korte vridningslengden på kjernetrådingen og den ekstra fine trådtrådingen (IEC 60228, klasse 6) sørger for utmerkede EMC-verdier og lang levetid i krevende mobildrift; testet av en drag chain test som skapte brudd etter 200 000 vellykkede sykluser.

  • ekstremt motstandsdyktig mot gjentatt bøyingpå grunn av ekstra finstrengede ledere iht. til VDE 0295, klasse 6 (IEC 60228 cl.6)
  • ekstra tøff på grunn av med ekstra tykk PVC-kappe
  • tåler kulde ned til -40°C