Klotz 1x CAT5e etherCON

hybrid cable -schuko-powerCONTR 25m

Varenr: 1166724
Klotz 1x CAT5e etherCON hybrid cable -schuko-powerCONTR 25m
6 125,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

En hybridkabel som kombinerer strøm- og dataoverføringsledere i et enkelt produkt er den ideelle løsningen. Det minimerer kablingsarbeid samtidig som fjernutstyr kan kobles til raskt og enkelt - en spesiell fordel når det er lange avstander involvert. Som en ytterligere fordel eliminerer kabeldesignet interferens forårsaket av avvik i jording. Håndteringen er ytterligere forenklet med trommeloppbevaring for kablene (fra lengder på 50 m). Den robuste ytre kappen i PVC omslutter den fintrådede strømkabelen med et tverrsnitt på 3 x 1,5 mm² og den dobbeltskjermede datalederen. Kabelen består av våre velprøvde HC51P15 (1x CAT) eller HC52P15 (2x CAT) bulk kabler. Folie og flettet kobberskjerm gir 100% dekning. Tett vridde par av ledere øker motstanden mot eksterne elektromagnetiske interferensfelt. Kabeltromlene har naturligvis termiske beskyttelsesbrytere for å beskytte mot overoppheting. De er tilgjengelige med følgende kontaktalternativer: RJ45, etherCON, powerCON TRUE1 og jordede plugger.

  • 1 dobbeltskjermet CAT5e patchkabel
  • med etherCON -plugg
  • powerCON TRUE1 er en kontakt med brytekapasitet (CBC), det vil si at den kan kobles til eller fra under belastning eller spenning.
  • Schuko gummipropp, svart
  • strømkabel 3 x 1,5 mm²
  • fra 30 m kabellengde er det trekkgrep i begge ender som strekkavlastning