Jbl 306P MkII

(Pris pr stk)

Varenr: 1104388
2 499,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Powered 6 "To-veis Studio Monitor the Next-Generation JBL 306P MKII Powered Studio Monitor gjør legendariske JBL-ytelse tilgjengelig for hvert studio. Med den revolusjonerende JBL Image Control Waveguide og Raffined Transducers, JBL 306P MKII tilbyr fantastiske detaljer, presise avbildninger, Et bredt søtt sted og imponerende dynamisk rekke Erfaring til en tilgjengelig pris.
Funksjoner

  • Patentert bildekontrollbølgeleder for detaljert avbildning og et bredt, romvennlig søtt sted
  • Neste generasjons JBL-svinger for optimalisert forbigående respons og forbedret linearitet
  • Patentert Slip Stream ™ lavfrekvent port for overlegen bassytelse på alle avspillingsnivåer
  • Dual integrerte, tilpassede klasse-D-forsterkere gir 112 watt strøm for høy utgang og dynamisk område
  • Ny grense EQ -innstillinger Kompenserer for lavfrekvensvarianter introdusert av miljøet
  • HF-trimbryter justerer høyfrekvent utgang til rom akustikk eller personlige preferanser
  • Fleksibel tilkobling med balanserte XLR og 1/4 "TRS -innganger, +4DBU/-10dBV inngangssensitivitetsbryter og justerbar volumkontroll
  • konstruert til JBL lineære romlige referansedesignkriterier for enestående nøyaktighet i ethvert arbeidsrom
  • Styrkende JBL 100-timers full effektprøve sikrer år med pålitelighet
  • Slank, moderne design gir en visuell oppgradering til ethvert studio

?

Hvorfor mkii?
Siden utgivelsen deres har ordet spredd seg på kvaliteten og verdien som finnes i den originale JBL 3-serien, noe som resulterer i bred adopsjon fra hobbyister til high-end Fagpersoner som jobber innen musikk, film, innlegg og kringkasting av produksjon over hele verden. Med en så åpenbar hit kan du spørre: "Hvorfor oppdatere nå?" På hvert prosjekt på JBL er det alltid en håndfull funksjoner eller forbedringer som ingeniørteamet ikke kan presse inn før de går i produksjon. 3 -serien var ikke annerledes. Da muligheten presenterte seg, bestemte vi oss for å gjøre de endelige forbedringene av svingerne, legge til en ofte etterspurt funksjon og anvende de nyeste produksjonslæringen. Resultatet - en ny utgave av denne populære studiovonitoren som beholder originalens beste egenskaper, men nå ser bedre ut, høres bedre ut og gir gjennomsiktig lyd i enda flere produksjonsmiljøer.


Patentert bilde Kontroller bølgeleder
Avslør imponerende detaljer, atmosfære og dybde i blandingene dine takket være den banebrytende JBL -bildekontrollbølgelederen. Opprinnelig utviklet for JBLs flaggskip M2 Master Reference Monitor, og sikrer denne patenterte innovasjonen en akustisk sømløs overgang mellom lav- og høyfrekvente transdusere og gir en oppslukende lydscenescenestad med presis avbildning. JBL 306p MKII tilbyr en bred søt flekk og nøytral frekvensrespons, og leverer en krystallklar representasjon av din bland Som monitorene dine
for å hjelpe deg med å ta de beste blandingsbeslutningene, utstyrte JBL 306p MKII med anerkjente 3 -serier transdusere som nå presterer enda bedre. Hør dyp, nøyaktig og tett kontrollert bass takket være en langkast 6,5 "woofer og den patenterte JBL Slip Stream ™ lavfrekvenshavn. Nyt skyhøyt, ulastelig detaljerte høydepunkter via den vevde kompositt 1" Neodymium tweeter. JBL-ingeniører tok ting til neste nivå med raskere HF-forbigående respons gjennom finjustert ferrofluiddemping, og større lavfrekvens linearitet og lavere harmonisk forvrengning med tillatelse fra en forbedret woofer-design. Resultatet er en studio -skjerm du kan stole på - med uovertruffen topphåndtering, fantastisk dynamikk og nøytral frekvensrespons som er uslåelig i klassen.


stor lyd ut av boksen
JBL 306p MKII er Klar for de mest krevende produksjonsstiler rett ut av boksen. Dual Integrated Class D Power Amplifiers, tilpasset designet av JBL for hver svinger, gir deg sjenerøs dynamisk rekkevidde for ethvert prosjekt. Fra musikkproduksjon og podcasting til filmdesign eller daglig vlogging, nyt utgangen og kraften du trenger for å høre eksepsjonelle detaljer på ethvert volum - selv ved topp SPLS. Bare koble til, slå på og begynn å lage.


Skreddersydd lyd for å passe til studioet ditt
Dimensjonene og akustikken i et rom kan ha en stor effekt på sonisk nøyaktighet, og det er derfor JBL 306P MKII lar deg justere responsen for å passe til studioet ditt. Den nye grensen EQ demper det lave enden som kan oppstå når du plasserer skjermer direkte på skrivebordet eller nær vegger. 3-posisjon HF-trimbryteren lar deg justere høyfrekvensresponsen til 306p MKII for å skreddersy den til rom akustikk eller personlig smak.


Fleksibel tilkobling
Tilbyr både balanserte XLR- og 1/4 "TRS-inngang Signalintegritet.


70 års ekspertise
Utformingen av 306p MKII utnytter over 70 år med JBL akustisk ekspertise for å lage en raffinert studiovervåking til en enestående verdi. Mens andre produsenter bruker komponenter utenfor hylla og tar subjektive beslutninger om lyden, bygger JBL høyttalere som klemmer hver unse ytelse fra hver komponent for å levere effektiv, nøyaktig lydproduksjon. 306p MKII er designet for JBLs lineære romlige referansekriterier - en serie på 72 individuelle målinger tatt 360 grader rundt høyttaleren for å sikre en trofast reproduksjon av din blanding, uansett hva lyttemiljøet ditt. 

< P>


JBL Professional pålitelighet
JBL Professional Studio -skjermer er designet for pålitelig ytelse, selv når prosjekter skyver utstyret ditt til det ytterste. Før du blir godkjent for produksjon, må 3 -serier -skjermer først bestå JBLs anstrengende krafttest. Hver modell er påkrevd for å utføre feilfritt med maksimalt volum for en uhørt 100 timer-uten feil. Som et resultat kan du være avhengig av 306p MKII -skjermer for å levere gjennomgående utmerket lydproduksjon i årene som kommer. 




Spesifikasjoner^

lf driverstørrelse 165mm (6,5 ")
hf driverstørrelse 25mm (1 ")
hf drivertype myk kuppel
crossover 1425Hz 4. ordre akustisk linkwitz-riley
OK for bruk i nærheten av magnetisk følsomt utstyr ja
Inngangsfølsomhet (-10dBV inngang) 92db / 1m
Strømkonfigurasjon Bi-amplifisert
hf driver strømforsterker 56W, klasse-D
lf driver strømforsterker 56W, klasse-D
frekvensrespons (± 3db) 47Hz - 20kHz
frekvensområde (-10dB) 39Hz - 24kHz
Lavfrekvensforlengelse (-10dB) 39Hz
maksimal kontinuerlig SPL 92db
maksimal topp SPL 110dB
maksimal toppinngangsnivå (-10dBv / +4dBu) +6dbv / +20,3dbu
Systemforvrengningskriterier <10% THD ved maksimal effekt med full kompressor / begrenserengasjement
elektriske forvrengningskriterier 0,2% THD @ 1KHz / 2,83VRMS -utgang; <1% thd @ 1 kHz, full nominell utgang
Signal/til støyforhold 75dba (A-vektet), 70dbr (uvektet), relativt til 2,83VRMS utgang
dekning horisontal x vertikal 120 ° x 90 °
analoge inngangstyper 1 x xlr hunn, 1 x trs hunn, balansert
hf trimkontroll -2db, 0db, +2dB
Boundary Eq lf hylle @ 50Hz: -3dB, -1,5dB, 0dB
AC inngangsspenning 100 - 240Vac (± 10%), 50 / 60Hz < / td>
kabinett type Portert
kabinettkonstruksjon 15mm mdf
kabinett finish matt svart pvc
Baffle Construction Injeksjonsstøpt strukturell abs
Kabinettdimensjoner (h x w x d) 361 x 224 x 282mm (14,2 "x 8,8" x 11,1 ")
Display Carton (H x W x D) 408 x 285 x 328mm (16,1 "x 11,2" x 12,9 ")
Fraktkartong (H x W x D) 418 x 292 x 338mm (16,5 "x 11,5" x 13,3 ")
nettovekt 6,1 kg (13,42 pund)
Frakt bruttovekt 7,25 kg (15,95 pund)