Greenhouse Effects Double edged dist.

Carl A. Tidemann Signatur modell

Varenr: 1081175
Greenhouse Effects Double edged dist. Carl A. Tidemann Signatur modell Greenhouse Effects Double edged dist. Carl A. Tidemann Signatur modell Greenhouse Effects Double edged dist. Carl A. Tidemann Signatur modell
2 902,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Carl August Tidemann Signature Dual Channel Distortion

Dobbeltkantede er en dynamisk dobbeltkanals forvrengning med en veldig unik sonisk profil designet i samarbeid med den norske gitaristen Carl August Tidemann (Arcturus, Winds, Tritonus),

Alt for mange høygitte forvrengninger oppnår lyden sin på bekostning av dynamikk og åpenhet. Overdreven komprimering og en haug med filtre etterlater brukeren en steril og ikke -svarende spilleopplevelse. Vår dobbeltkantede krets var en øvelse i tonal enkelhet og raffinert utvalg. For å fremheve dynamikk og åpenhet, ble alle anstrengelser gjort for å unngå overbehandling. Den doble kanten inneholder bare ett filter og veldig nøye utvalgte op-ampkretser for å sikre en åpen og organisk lyd som virkelig er sjelden i verden av pedaler med høy gevinst. Denne svært responsive kretsen er ekstremt dyktig, men venter likevel dine ordre om ødeleggelse. Etter ditt ønske kan det temmes uten å nøle med gitarens volumknapp.

Når denne utpreget tonen ble opprettet, satte vi oss deretter ut for å matche den soniske allsidigheten til dobbeltkantet med like tilpasningsdyktige kontroller.

Volumknappen vår kontrollerer det totale nivået på pedalen. Hovedrommet til dobbeltkantet er enormt, og volumknappen kan justere dette takhøyden med en jevn og jevn respons. Plasseringen i den øvre raden beskytter den mot utilsiktet justering.

Toneknappen gir et bredt frekvenssveip som gir mulighet for et stort utvalg av tonale kvaliteter, men alle anstrengelser ble gjort for å sikre at det tilknyttede filteret var bredt nok For å forhindre innsnevring av gitar tone.

Begge kanalene deler samme volum og toneknott, men deres stemmer innen er unike.

Gevinst 1- er uttrykt for rytme med en fett og knasende middels forsterkning forvrengning. Ved de laveste innstillingene kan den brukes til å skyve en ganske ren forsterker over kanten eller ta en litt drevet forsterker til neste nivå. Ved høye innstillinger kan en ren forsterker kjøres til en overbevisende drivtone som bevarer alle detaljer i akkord- og arpeggiated deler.

Gevinst 2- har mer gevinst, et lite volumøkning og er uttrykt for blymonning og tone og Synging Sustain. Denne kanalen kan brukes som et transformativt verktøy for ren forsterker, og tar dem til en ny gevinstverden på en veldig naturlig og amplignende måte. Med middels forsterkningsinnstillinger på forsterkeren, tar Gain 2 -kanalen en ledetone til full metning. Tykke og uttalte ledetoner kommer naturlig ut i stedet for å høres tvunget ut. I en AMP-innstilling med høy forsterkning vil denne andre kanalen skyve inn i det brennende AMP / Melt-Down-territoriet som vil utvide blydeler utover det som kan nås av Simple" Dirt Pedal".

for å lage disse kanalene Mest tilgjengelige, begge kanaler blir lydløst byttet via den dedikerte forsterkningen 1/2 fotbryter.

Inngang, utgang og DC -strømkontakter er plassert på toppen for å bevare maksimal pedalboard -plass. Vi har også lagt til et direkte ut som kan brukes til mange formål, inkludert gjenforsterker eller som en tunerutgang.

Dobbeltkantet er et nytt tilbud på en organisk tone med høy gevinst med en allsidighet som vil vise seg nyttige gjennom gevinstinnstillingene for ytelsen din.

Standard 9V strømforsyning

Strømforbruk ca. 20ma