Godin Passion RG4 Swamp Ash MN

Inkl. Gig Bag

Varenr: 1113684
Godin Passion RG4 Swamp Ash MN Inkl. Gig Bag
37 504,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
20.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Denne bassen representerer kulminasjonen av Robert Godins praktiske kompetanse, visjon og dedikasjon til innovasjon og fremfor alt hans lidenskap for gitarbygging. Alle bassgitarer i Passion Series er håndlaget ved hjelp av Superior Tone Woods fra Godin Premier Atelier i Richmond, Quebec. Passion RG4 Swamp Ash -bassen har en utskåret sump asketopp på en avrundet konturert kropp hugget av rød sedertre.

  den ergonomiske og livlige lette kroppen inneholder fem innstilt og synkronisert resonanskamre som er koblet sammen inne i kroppen , som gir mulighet for optimal luftoverføring og eksepsjonell resonans. Et sett med Seymour Duncan-kvart pund PJ pickups gir en lydfull full stemme med rikelig med low-end og bite. Passion RG-4 Swamp Ash Bass leverer fantastisk tonal allsidighet med stor opprettholdelse og sonisk rikdom for enhver sjanger.


Produktinformasjon

Ant strenger 4
Orientering Høyrehendt