Godin A6 Ultra Natural Left SG

Inkl. Gig Bag

Varenr: 1113622
Godin A6 Ultra Natural Left SG Inkl. Gig Bag Godin A6 Ultra Natural Left SG Inkl. Gig Bag Godin A6 Ultra Natural Left SG Inkl. Gig Bag
32 096,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
20.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

A6 Ultra fortsetter med de innovative konseptene som finnes i alle Godin A-serie-gitarer, for eksempel å kombinere en fantastisk koblet inn akustisk lyd med følelsen av en elektrisk nakke, sammen med en kammeret kroppsdesign som praktisk talt eliminerer tilbakemelding i live & høye innstillinger. Disse funksjonene står sanne og bedre enn noen gang i A6 Ultra med den ekstra “Oomph!" og full tone av en Godin humbucker i nakkeposisjonen. I tillegg kombineres under-saddle-svinger og doble utganger (akustisk og elektrisk) for en enorm lyd ved hjelp av en tilpasset Godin-forforsterker, som er uttrykt spesielt for A6 Ultra. Denne forforsterkningsseksjonen gjør det mulig for spilleren å kontrollere tonen sin via glidebrytere for akustisk volum, diskant, midt, bass EQ og uavhengige kontroller for det elektriske humbuckervolumet, diskant og bass. Enten du kobler til den enkle akustiske blandingen eller via begge utgangene, er det å kontrollere tonen til hånden. Og A6 Ultra leverer i alle musikkstiler: fra jazz til rock til country, for ikke å nevne at det også er en flott glidegitar for blues.

Spesifikasjoner:

Body Body : To-kammeret sølvbladlønn med kanadisk Laurentian Basswood Wings

Hals: Mahogny

Fingerboard: Richlite

Skala lengde: 25.5" (647,7 mm)

Nutter bredde: 1.6875" ? /p>

serien: Lefty

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kroppskonstruksjon Hollowbody
Orientering Venstrehendt
Pickupkonfigurasjon H