Gemini SOSP-8 vanntett partyhøyttaler

sort

Varenr: 1172878
5 325,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Du kommer garantert til å gjøre kose deg Ultimate All Weather SoundSplash Bluetooth™-høyttaleren fra Gemini. Med 400 Watt Peak Power kan du nyte krystallklar lyd uansett hvor eventyrene dine tar deg. Med vanntett/støvtett IP67-klassifisering kan SOSP-8 brukes i alle miljøer, og med 24-timers batterilevetid kan moroa vare hele natten!

Lys opp festen med justerbare beatsynkroniserte LED-lys, og gjør hvilket som helst sted til et fullverdig diskotek! Innebygd Intelligent Stereo Orientation sikrer jevn spredning av lyd. Koble til en annen SoundSplash-høyttaler for enorm, ekte stereoopplevelse! Bluetooth™- og NFC-paring gir enkel tilkobling til telefonen eller nettbrettet, og det er til og med en USB-port for å holde enhetene ladet. For ikke å snakke om koppholdere, ergonomiske håndtak og en virkelig robust konstruksjon, dette er den eneste høyttaleren du trenger for enhver anledning!

Produktinformasjon

Bluetooth streaming JA