Fluid Audio CX7 Grey

Varenr: 1148443
Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey Fluid Audio CX7 Grey
3 999,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
25.07.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

hi-fi
Fluid Audio virker kanskje ikke som et hi-fi hus-hold navn, men grunnleggerne av selskapet har designet høyttalere i over 25 år. Nå, etter møysommelig innstilling og stemmer, er flytende lyd stolt over å presentere CX7 Hi-Fi Active Monitor.

Du kjenner kanskje igjen denne høyttaleren, da den er en nær fetter til Studio Monitor, FPX7.
Etter fetteren til fetteren (funnet i innspillingsstudioer over hele verden), er CX7 en annen koaksial designmonitor med en AMT -tweeter. Air Motion Transformator -tweetere har vært legendariske i lydindustrien på grunn av deres gjennomsiktige lyd, raskt angrep og høy effektivitet. Designet av Dr. Oskar Heil, fungerer den plisserte membranen til AMT noe som belg som "klemmer" lyden ut på trekkspilllignende måte. Denne designen resulterer i en ekstremt rask respons og fine detaljer.

Montering av AMT-tweeter i midten av wooferen gir CX7 alle fordelene med en koaksdesign: et kompakt fotavtrykk, som er en "punktkilde" -enhet samt stor off-axis respons. Dette kombinert med en høy utgang, 7 "Woofer skaper en kraftig, full frekvensmonitor. 140W spesialdesignede forsterker inneholder to alternativer for EQ-fleksibilitet: Tweeter Trim Switch og Acoustic Space Switch, for å redegjøre for plasseringsproblemer du kan møte i din Hjem. I likhet med de andre væskemodellene har forsterkeren også en sjenerøs kjøleribbe og automatisk-off standby-funksjon. Alle disse funksjonene gjør CX7-overvåken til det beste valget for en flott HIFI-opplevelse.

forsterkning og crossover -nettverk
Den spesialdesignede klasse A/B -bi -amplifieren driver separat de lave og høyfrekvente driverne -å la hver for å jobbe uavhengig og mer effektivt. I likhet med FPX7 bruker CX7 en overdimensjonert toroidtransformator for strømforsyningen. Dette gir rikelig med ren kraft, med massevis av takhøyde. Ved å bruke en ekstern kjøleribbe på forsterkeren holder varmen utenfor kabinettet, som lar både forsterkere og driverne fungere ved lavere temperaturer. Når høyttaleren ikke er i bruk, er det en integrert standby -funksjon som driver ned forsterkeren for å spare energi. Kombinert med faseoptimaliserte crossover-nettverk, smelter driverne sammen, noe

woofer
Woofer -driveren er 7 "(178 mm) i diameter og bruker en magnet med lav forvrengning. Den magneten driver en stemmespole med høy temperatur, som er montert til en polypropylenbelagt, papirmasse kjegle. Kegle er forankret til rammen med en plant butylgummi som minimerer høyfrekvente resonanttopper som kan overføres fra kjeglen. Selv om mange hevder å bruke "romalder" -materialer i kjeglene sine, siden 1920 -tallet, har det mest populære materialet for wooferkegler vært papirmasse. Hvorfor? Ikke Bare det er stort styrke-til-vekt-forhold, men på grunn av dets utmerkede dempingskarakteristikker-etterlater wooferen å reprodusere rene toner, ikke de ringende resonansene.

Tweeter
CX7 -tweeteren er det som gjør denne høyttaleren så unik og lyd så ekstraordinær. Den gule delen i midten av høyttaleren er en 28mm x 43 mm luftbevegelsestransformator (AMT) tweeter med en neodymmagnet. AMT -tweetere har lenge vært kjent for sine presise detaljer og lynrask angrep. Det som imidlertid gjør CX7 så unik, er at den er montert i midten av wooferen, i en koaksial konfigurasjon. Ikke bare gjør dette det "akustiske senteret" til det samme for både Woofer og Tweeter, som drastisk forbedrer høyttalerens vertikale av aksen, men det lar også høyttaleren være litt kortere og mer kompakt. Foruten det er ekstremt raffinert detalj, gir AMT enestående avbildning og dybde.

bass-reflex port
Det sirkulære hullet i bunnen av frontpanelet på CX7 er bass-refleks ventilasjonsport. Den er designet for å stille inn høyttaleren til en viss frekvens effektivt, og maksimere bassutgangen til høyttaleren. Det settes på frontpanelet for å skyte direkte mot lytteren, og også for å gi mulighet for fleksibilitet i plassering (som en bakfyringsport kan forstyrre veggen bak den).

kabinett og beskyttelsesgitter
Kabinettdesignet til CX7 har en veldig viktig rolle i å forme den generelle soniske responsen til høyttaleren. I tillegg til å være laget av akustisk effektivt MDF -materiale, blir det internt avstivet for å dempe ut indre stående bølger inne i skapet. Dette senker hørbar forvrengning som kan sky opp avbildning av høyttaleren. Den fremre baffelen har også en tøygitter, som fester seg med neodymmagneter. Dette gitteret er akustisk gjennomsiktig, men beskytter høyttalerførerne mot skade.

Spesifikasjoner:

 • Frekvensrespons: 42 Hz-27 kHz (+/- 3dB)
 • Crossover -frekvens: 3,5 kHz
 • LF -forsterkerkraft: 90W RMS
 • HF -forsterkerkraft: 50W RMS
 • Signal-til-støy:> 100 dB (typisk A-vektet)
 • Polaritet: Positivt signal AT + inngang produserer utover lf en forskyvning
 • Inngangsimpedans: 20 k ohm balansert, 10 k ohm ubalansert
 • Inngangsfølsomhet: 85 mV rosa støyinngang produserer 95dba output spl@ en meter med volumkontroll ved maksimum
 • MAX SPL@1M: 106DB
 • Kraft: Fabrikk programmert for enten 100 - 120V - 60Hz, 220 - 230V - 50Hz
 • Beskyttelse: RF-interferens, utstrømsbegrensning, over temperatur, turn-on/Off forbigående og subsonisk filter
 • skap: Vinyl-laminert MDF
 • Størrelse (enkelt skjerm): 308 x 219 x 264 mm / 12.12 "x 8.62" x 10.5 "(HXWXD)
 • Vekt (enkelt skjerm): 17,8 pund / 8,1 kg