Evans BD16EMAD 16 EMAD System

Basstrommeskinn

Varenr: 1111205
Evans BD16EMAD 16 EMAD System Basstrommeskinn
727,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Evans EMAD clear basstrommeskinn 16 - BD16EMAD.

Basstrommeskinn med ett lag clear 10-mil film og EMAD dempesystem og bred skinnsarg for Compakt-Kit med tradisjonell basstrommesargring.

Evans forbarmer seg over 16 basstrommer og tilbyr skinn med EMADs overlegne dempesystem. EMAD, med sine to utskiftbare dempere, gir nytt liv til basstrommen og det er enkelt å skifte dempering for derved å regulere demping av mellomtone-registeret for fetere og større lyd. I tillegg til denne BD16EMAD for små basstrommer med BD sarg, finnes også Evans TT16EMAD for 16 basstrommer / gulv-toms med tradisjonell trommesarg.

EMAD System:
Alle EMAD modellene har to utskiftbare demperinger som gjør det mulig å raskt og enkelt endre lyden mellom den brede demperingens fete hengekøyesound til den smale ringen med noe mer åpen lyd. Det tredje alternativet er ikke å bruke noen dempering for en mer klassisk Bonham sound.

Hva er Level 360?
Level 360 er betegnelsen på Evans skinnets form, noe som gjør skinnet mye lettere å stemme enn andre merker. Evans Level 360 lar trommeskinnet ligge helt flatt mot tromme-shellet og leverer lyd med en gang. Kort sagt, ingen kritisk periode før skinnet for satt seg skikkelig. Level 360 er så opplagt at alt annet føles utdatert ut.