Evans TT16EMAD 16 EMAD Batter Clear

Basstrommeskinn

Varenr: 1111189
Evans TT16EMAD 16 EMAD Batter Clear Basstrommeskinn
727,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Evans EMAD clear basstrommeskinn 16 - TT16EMAD.

Basstrommeskinn med ett lag clear 10-mil film og EMAD dempesystem og smal skinnsarg for Compakt-Kit med vanlig trommesarg. Passer også vanlige gulv-toms.

Evans forbarmer seg over 16 basstrommer og tilbyr skinn med EMADs overlegne dempesystem. EMAD, med sine to utskiftbare dempere, gir nytt liv til basstrommen og det er enkelt å skifte dempering for derved å regulere demping av mellomtone-registeret for fetere og større lyd.

I tillegg til denne TT16EMAD for små basstrommer/ gulv-toms med vanlig trommesarg, finnes også Evans BD16EMAD for 16 basstrommer med vanlig basstrommesarg.

EMAD System:
Alle EMAD modellene har to utskiftbare demperinger som gjør det mulig å raskt og enkelt endre lyden mellom den brede demperingens fete hengekøyesound til den smale ringen med noe mer åpen lyd. Det tredje alternativet er ikke å bruke noen dempering for en mer klassisk Bonham sound.

Hva er Level 360?
Level 360 er betegnelsen på Evans skinnets form, noe som gjør skinnet mye lettere å stemme enn andre merker. Evans Level 360 lar trommeskinnet ligge helt flatt mot tromme-shellet og leverer lyd med en gang. Kort sagt, ingen kritisk periode før skinnet for satt seg skikkelig. Level 360 er så opplagt at alt annet føles utdatert ut.