Earthworks FM360 Gooseneck kondensator

Varenr: 1110702
Earthworks FM360 Gooseneck kondensator Earthworks FM360 Gooseneck kondensator Earthworks FM360 Gooseneck kondensator Earthworks FM360 Gooseneck kondensator
8 999,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Earthworks Flex -serie
Earthworks Flex -serien mikrofoner tilbyr den samme flotte lyden og åpne enkle å bruke kardioid pickup som deres anerkjente SR69 og SR71 -mikrofoner, men med en rekke stille, fleksible nakkelengder. Disse tillater sanntid og justering av ekte verden av mikrofonposisjonering. Earthworks Flex MICS er beregnet på podiumbruk, hengende kormics og for å nå hardt til å nå steder som trommer og hammer dulcimers.

Deres lydkvalitet på aksen er naturlig og ensartet helt ut til 90 grader og likevel ankommer fra off-axis avvises jevnt med veldig lite farge. Dette er et sterkt pluss for kirke-, samfunns- og bedriftspodium -vokale applikasjoner fordi en orator som beveger seg foran mikrofonen vil bli plukket opp jevnere enn med de fleste mikrofoner.

Lydkvaliteten til flexmics er er Helt så bra som Earthworks&Apos; Andre kardioider for applikasjoner som spenner fra akustisk gitar til kor. Earthworks Flex MICS vil også håndtere veldig høye kilder som trommer og gitarforsterkere.

Flex-serien-mikrofonene er flate fra 50Hz til 20 kHz innen +/- 2dB ved 6 tommer. Dette nøyaktighetsnivået er uvanlig i fleksible mikrofoner. Earthworks Flex MICS letter forståelighet og kommunikasjon gjennom nøyaktig respons. Earthworks MICS er optimalisert for rask ren impulsrespons. Dette resulterer i ufarget lyd fordi sammenhengene mellom frekvens og tid er mindre smurt enn med normale MIC -er. De høres tro ut og er veldig brukervennlige.

FM 360
Ikke la dens reduserende størrelse lure deg - FM360 er Napoleon i Flex -serien, kraftig utstyrt til å dominere helt i situasjoner som krever en veldig lav profil for å få den riktig på trange steder. FM360 vil enkelt håndtere applikasjoner som spenner fra høye podier for korte mennesker til piano, trommer og gitarforsterkere.

Funksjoner:

  • Mikrofonetype:  Kondensator
  • Polartmønster:  Kardioid
  • Frekvensrespons:  50Hz-20kHz
  • MAX SPL:  139dB
  • Output Impedance:  65 ohm
  • Selvstøy:  16dB (en vektet)
  • Kobling:  XLR
  • GOOSEck Lengde:  13"