Earthworks FW730 FlexWand

Varenr: 1062775
Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand Earthworks FW730 FlexWand
18 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Earthworks FlexWand FW730 Microphone System er en høyoppløst miniatyrmikrofon som er montert på et smart stativ med integrert svanehals. Dette integrerte mikrofonsystemet er en profesjonell løsning for opptak av solister og vokalgrupper, instrumenter og som ambiensmikrofon live på konserter, presentasjoner, ved kirkebruk osv. Det høydejusterbare stativet og den smarte svanehalsen med to ledd gjør denne løsningen meget plasseringsvennlig, og høyden er fritt justerbar mellom 45,72 og 213,36 cm over bakken. Mikrofonen kobles til med en XLR-kontakt i stativbasen, så du slipper løse kabler rundt mikrofonen.

I tillegg til det praktiske designet, er selvfølgelig lydkvaliteten i høysetet hos Earthworks. Flexwand FW730 gjengir lyd med utrolig nøyaktighet - dette er naturtro og høyoppløst lyd på sitt beste! Earthworks spesielle teknologi leverer en enorm frekvensrespons fra 30Hz-30kHz, med en fantastisk gjengivelse av både vokal og instrumenter. Det gjør FW730 til en meget god løsning når man krever den beste lydkvalitet for både vokalister, kor og instrumenter på scenen.

Nyre-kapsel (Cardioid)
Mikrofonen benytter nyre-karakteristikk slik at feedback og lekasje blir minst mulig problematisk..
Miniatyrprofil
Hele systemet har et slankt lavprofil design, slik at det gjør minst mulig ut av seg visuelt på scenen.

Integrert stativ og fleksibel svanehals
FlexWand FW730 har integrert høydejusterbart stativ med rund base, fleksibel svanehals med to ledd, innebygget mikrfonkabel og høydefinisjons mikrofonkapsel.

High Definition Audio Quality
En frekvensgjengivelse på 30Hz-30kHz gir fantastisk lydkvalitet og oppløsning.