DPA TSM4001 Table Shock Mount for

DPA Podium Mics

Varenr: 1120042
DPA TSM4001 Table Shock Mount for DPA Podium Mics
3 423,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

bordsjokkfeste for podiummics (TSM4001)

Tabellsjokkfestet er et svært stilig fast mikrofonfeste. Det er optimalisert for vekten og dimensjonene til vår D: Sign ™ Goososneck og gulvstativmikrofoner.
Bordsjokkfestet tilbyr den beste sjokkavvisningen som er tilgjengelig for et integrert podiumfeste. Vertikal mykhet absorberer håndtering av vibrasjon. Horisontale bevegelser styres for å forhindre at podiumboomen berører festet. Beste ytelse oppnås med MIC -er som veier mellom 140 g (5 oz) og 240 g (8,5 oz).

Bordsjokkfestet er designet for å matche det elegante skandinaviske utseendet til vår D: Sign Installation Solutions. Den øverste delen av fjellet kan bestilles med forskjellige utførelser for å matche omkringliggende arkitektoniske utseende.

Bordsjokkfestet er enkelt å montere. Det krever bare et hull i bordplaten med en diameter mellom 55-59 mm (2,16-2,32 tommer). Monteringen passer til platetykkelser fra 8-38 mm (0,31-1,49 in).