DPA BLM4060 Omni Boundary Layer Mic

XLR

Varenr: 1015500
DPA BLM4060 Omni Boundary Layer Mic XLR
9 813,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Optimalisert for å øke taleforståeligheten
  • Ideell for bruk i styrerom og konferansefasiliteter
  • elegant lavprofil skandinavisk design
  • Optimalisert for å øke taleforståeligheten
  • Modulær adaptersystem passer til de fleste profesjonelle trådløse systemer
Denne mikrofonløsningen er ideell for bruk i styrerom, konferansefasiliteter og rettssaler. Det er også en flott løsning for telekonferanser og andre applikasjoner der utmerket vokal pickup er påkrevd.

D: Sign ™ BLM4060 grenselagsmikrofon er en svinger designet for å fungere under optimale forhold når den plasseres på en bordplate, men den klarer seg også bra på enhver annen hard, flat overflate som gjenspeiler lyd.
Mikrofonen er en pre-polarisert omnidireksjonell miniatyrkondensatormikrofon med en 5,4 mm (0,2 in) vertikal membran. MIC -kroppen består av en sentral gummiskive som holder mikrofonelementet montert i en elegant rustfritt stålbase. Den leveres med en avtakbar kabel på 3 m (10 ft).

D: Sign ™ BLM4060 grenselagsmikrofon kan veldig enkelt plasseres i egentlig hvilken som helst stilling på overflaten av en tabell, til og med nær kanten. Brukere vil dra nytte av de spesielle egenskapene til det omkringliggende lydfeltet som mikrofonen er montert på: en 6 dB gevinst av direkte lyd og bare en 3 dB -gevinst av den diffuse lyden. Lyden fanget har både større klarhet, spesielt ved høye frekvenser, og taleforståelighet sammenlignet med lyd fanget over overflaten.

Et bredt spekter av tilkoblingsadaptere og strømforsyninger gjør det mulig å bruke D: Sign ™ BLM4060 Grenselagets mikrofon med all mikrofoninngang. Den leveres med en  DAD6001 XLR -adapter, men ettersom den medfølgende kabelen avsluttes med en DPA -mikrodot -kontakt, kan denne mikrofonen kobles til et trådløst system via det fleksible adaptersystemet.