DPA d:mension 5100

Mobile 5.1 Surround Mic

Varenr: 1015485
DPA d:mension 5100 Mobile 5.1 Surround Mic
46 393,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
14.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Plug-and-play surround lyd
  • plug-and-play-løsning
  • Kompakt, lett og bærbar
  • rik, glatt og fullt innhylling av lyd
  • < Li> Diskret 5.1 Analog Output-Ingen behandling nødvendig
D: Mension ™ 5100 Mobile Surround Microphone er en helt selvstendig plug-and-play-løsning for 5.1 lydfangst. Det bringer engasjerende surround -atmosfære til sportsbegivenheter, dokumentarer og andre HDTV -produksjoner. Denne mikrofonen er allsidig og kan monteres på mange måter:, mikrofonstativ, suspendert fra taket eller via en håndtak. Den er lett og bærbar. Den kan også tåle dårlige værforhold på grunn av sin robuste natur.

5100 inkluderer:
  • Utendørs deksel - OC5100
  • lemo multipin til 6x XLR -M -kabel

D: Mension ™ 5100 Mobile Surround Microphone bruker fem miniatyrtrykkoverførere. Disse svinger har lav følsomhet for vind og mekanisk støy, lav forvrengning og lav frekvensrespons. De har også et stort dynamisk område. 

De tre frontmikrofonene i dette systemet er på linje for å eliminere kamfiltrering. Dette sikrer også frekvenskonsistens når du blandes ned til stereo eller mono. I kontrast er de bakre mikrofonene, med standard omnidireksjonsmønstre, optimalt avstand fra både hverandre og frontgruppen for å simulere de mest naturlige ankomstforskjellene. Sluttresultatet av DPAs innovative designtilnærming er en omgivende atmosfære som er rik, glatt og fullstendig omsluttende, flott i sin sammenheng, kanalseparasjon og lokaliseringsnøyaktighet. D: Mension ™ 5100 Mobile Surround Microphone krever ingen ekstern signalbehandling.

Denne løsningen er rettet mot surroundlydopptak for film-, live-, kringkastings- og studioprogrammer. Å bruke full surroundlyd er en fantastisk måte å spille inn en symfoni på. De fleste orkestre er et selvbalanserende fenomener-hver instrumental del kan høres uten behov for ekstra miking. I tillegg er akustiske refleksjoner og en følelse av akustisk rom et viktig aspekt av lyden fra et orkester - like mye som instrumentene i seg selv.

For sportsapplikasjoner er D: Mension ™ 5100 lett å stille opp. Det er ingen bekymring, 5.1-Ambience-løsning som er plassert sentralt for å dekke hovedkameraet og støttes av de vanlige spotmikene for ytterligere effekter.

5.1-utgangen til mikrofonen går gjennom en multipin Lemo-kontakt . Denne kontakten har alle seks elektronisk balanserte kanaler.

Mikrofonen kommer med: 
 

  • En fem meter (16 fot), seks-par Mogami-kabel som  bryter ut til seks Neutrik XLR-M-kontakter.
  • an  utendørs deksel (OC5100)  som beskytter 5100 mot regn og reduserer vindstøy.