DIMARZIO EP1106 2-way Mini-switch

Varenr: 1101188
DIMARZIO EP1106 2-way Mini-switch
95,-
-+
2 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
30.08.2022

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EP1106.

DiMarzio ble grunnlagt på ånden av kontinuerlig forbedring og en lidenskapelig ærbødighet for våre årgangsrøtter. Våre deler holder til de samme idealene, fordi vi vet at ytelsen til pickuppene dine bare er like god som delene som forbinder dem. Så vi søkte industrien etter de mest robuste, pålitelige og fineste klingende elektriske delene for å tilby våre kunder, inkludert mange deler som er spesialbygget spesielt for Dimarzio.
Larry Dimarzio var faktisk den første teknologien som introduserte en mini-toggle for å øke byttealternativene i en gitar. Siden den gang har gitarister funnet utallige måter å bruke en eller flere av disse bryterne på et enkelt instrument, for eksempel spiralpris, enkelt valg av pickup, fase reversering og et hvilket som helst antall kreative kombinasjoner. Hvis plass er et problem, og du trenger flere byttealternativer, kan du sjekke bransjestandarden Four Pole Double Throw 4PDT EP1111 treveis veksling.
Den gjengede akselen er 11/32 ”(8.731 mm) i høyden, og huser et standardkast, to-posisjonsplass. Akseldiameter er standard 1/4 ”(6,35 mm). To nøtter, en finish-vaskemaskin og en sag-tannlåseskive er inkludert for enkel installasjon.