DIMARZIO EP1104 5-way Switch Strat

Varenr: 1101186
DIMARZIO EP1104 5-way Switch Strat
375,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
07.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EP1104.

DiMarzio ble grunnlagt på ånden av kontinuerlig forbedring og en lidenskapelig ærbødighet for våre årgangsrøtter. Våre deler holder til de samme idealene, fordi vi vet at ytelsen til pickuppene dine bare er like god som delene som forbinder dem. Så vi søkte industrien etter de mest robuste, pålitelige og fineste klingende elektriske delene for å tilby våre kunder, inkludert mange deler som er spesialbygget spesielt for Dimarzio.
Oppfinnelsen av en femveis pickup-bryter åpnet en ny verden av tonale muligheter og stemmer på gitaren, i motsetning til den ganske begrensede tre-alternativet som gikk foran den. Den revolusjonerende attributtet var å gjøre det mulig for spillere å eliminere 60-syklus-brummen til en pickup med en spole ved å kombinere en standard pickup med en som ble såret i omvendt med omvendt polaritet (RWRP).
Vi valgte denne bryteren i bladstil for tonen og følelsen. Hver posisjon i denne stout-bryteren oversettes til hånden med et positivt ‘klikk’-ikke mer trenger å se ned på instrumentet ditt midt-ytelse for å bestemme hvilken av pickupene dine som er valgt. Denne bryterens presisjon oppnås gjennom nøye maskinering og en universell spenningskam som erstatter fjæren som finnes på de fleste andre bladbrytere.
Enten du bytter ut en mangelfull bryter, bygger et nytt instrument eller bare er i markedet for en oppgradering, er Dimarzios brytere en forbedring som du både vil høre og føle.
Svart-hvite bryter-tips er inkludert, sammen med to nikkelbelagte Phillips-head-monteringsskruer.