Catalinbread Topanga Burnside

Varenr: 1175619
Catalinbread Topanga Burnside
3 756,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

  topanga   Burnside   har   alle   the   fjæry,   surfy   mojo   av   originalen   topanga   men nå har A -treken KnOB -KNOB -KROBS CONDANGS AN -TREUH TREUH TREUL. Vi besøkte   original   topanga   og fant ut at å plassere tremolo mellom kaskaderende reverb -stadier ga de beste resultatene - effekten er ikke for hakkete; Ikke for vasket ut. Mange surfe rock og skate punkband bruker Spring Reverb, tremolo eller begge samtidig for å få lydene sine, og   topanga   Burnside   er et nikk til dem. Burnside   er en henvisning til den berømte   Burnside   skatepark i hjembyen Portland, eller. (Shoutout til   Tony Hawk's Pro Skater ).

 

The   topanga   er basert på en påhengsmotor 6G15 Spring Reverb -enheten fra ' 60 -tallet. En del av magien, og hvordan den skiller seg fra den interne vårklanget som finnes i de fleste ampere i Fender-stil, er at den kjøres * foran * for forsterkeren, noe som får reverb-signalet til å forvrenge og høres mer intens ut. Fordi det er flere knotter på påhengsmotoren, har du også mer kontroll over reverb -egenskapene. Boligknappen kontrollerer hvor hardt fjærene blir rammet av gitarsignalet. Toneknappen gjør at diskanten kan ringes tilbake til akkurat den rette lysstyrken. 6G15s frontend er også i hovedsak et rørforsterker, så den farger lyden som går inn i forsterkeren og nbsp; alle   dette legger opp til en veldig særegen reverb -lyd med mye holdning og komplekse ikke -lineariteter som er vanskelig å gjenskape. Men vi gjorde nettopp det!

 

funksjoner

• Den nye tremknappen kontrollerer hastigheten på en tremolo -effekt
• Tremolo -hastigheten går fra ~ 1,9 Hz til ~ 9 Hz
• New Black -White Artwork from Gallery Artist, Tomo77
• Basert på påhengsmotoren Fender 6G15 Spring Reverb Unit
• Blanding går fra helt tørr til 100% våt
• Volumkontrollerer den diskrete forforsterkningen for en ekstra ren boost
• 9-18V DC strømforsyning (solgt separat)